Bebi Dol izašla iz medijske ilegale! Sa perikom na glavi progovorila o romansi sa Masimom Savićem: Mislila sam da je gej (FOTO)

07.07.2023

21:20

0

Pevačica ističe da ju je majka pokojnog umetnika mnogo volela

Bebi Dol izašla iz medijske ilegale! Sa perikom na glavi progovorila o romansi sa Masimom Savićem: Mislila sam da je gej (FOTO)
Bebi Dol - Copyright Printscreen/RTS

Pevačica Bebi Dol nedavno se našla u medijskoj žiži zbog vesti o lošoj finansijskoj situaciji, kada je navodno uhvaćena da čeka obrok u narodnoj kuhinji, što se ubrzo ispostavilo kao laž.

Odmah pošto je pročitao vest o umetnicinoj teškoj finansijskoj situaciji, vlasnik "Pink Media Grupe", Željko Mitrović, ponudio joj je posao na mestu savetnika. Kako je istakao, Bebi i on su se čulu, a ubuduće će mu biti "savetnik za lepo vreme" i primati platu.

Bebi se sada posle dužeg vremenskog perioda pojavila u javnosti, gde je u okviru jedne emisije progovorila o bivšem partneru, pokojnom pevaču Masimu Saviću, koji je preminuo 23. decembra prošle godine.

Printscreen/RTS
Bebi Dol

- On je uvek stavljao naočare za sunce, čim se probudi. Imao je te prelepe plave oči, kao da ga sad vidim, uh. Imao je 2 gitare, i on je voleo da ima te varijante. Upoznala sam ga u trenutku kada je dosta radio. Ja sam bila zadužena da uvek ima u ormaru dosta različite odeće. Bilo mi je zadovoljstvo. Voleo je Beograd. Ovde se osećao više kod kuće nego u Zagrebu, tamo mu je bilo tesno, nije toplo kao kod nas - pričala je Bebi o Masimu.

Bebi je ovom prilikom još jednom otkrila kako su se Masimo i ona upoznali, a na prvi pogled imala je potpuno drugačiji utisak od onog kada ga je zapravo upoznala.

- Taman sam se vratila iz Egipta i bila sam u nekom avionu kada su mi prišli ljudi da upoznam Masima Savića. On je bio pristojan, sećam se tada je imao veliki hit. Odmerila sam ga, ali, da se niko ne uvredi, pomislila sam da je gej - govorila je Bebi Dol u emisiji "Oko" na RTS-u bez dlake na jeziku.

ATAImages/ Antonio Ahel
Bebi Dol i Massimo Savić

Veza Masima Savića i Bebi Dol bila je vrlo intenzivna, ali i ozbiljna. Bebi je isticala da ju je njegova majka jako volela. Ipak, na kraju nisu opstali.

- Nismo mogli da se dogovorimo gde ćemo biti, da li u Istri, Zagrebu ili Beogradu - rekla je ona.

I Bebi Dol i Masimo Savić svoju sreću našli su kraj drugih ljudi. Bebi sa piscem Aleksom Todorovićem, a Masimo kraj Ene Kondić, sa kojom ima ćerku Mirnu.

Printscreen/RTS
Bebi Dol

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike