Dve velike ljubavi obeležile su život Bebi Dol: Ludo je volela Masima, a sudbonosno "da" rekla je misterioznom Aleksu

17.06.2023

20:14

0

I dan-danas živi za piscem za kog se udala

Dve velike ljubavi obeležile su život Bebi Dol: Ludo je volela Masima, a sudbonosno "da" rekla je misterioznom Aleksu
Bebi Dol - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dragana Šarić poznatija kao Bebi Dol svojom ekstravagantnom pojavom i umetničkim izrazom oduvek je privlačila veliku pažnju javnosti, a iako je dugi niz godina prisutna u medijima o njenom privatnom životu se malo zna.

Bebi je svoju intimu oduvek krila od očiju javnosti, no ipak publika zna za njene dve najveće ljubavi.

Karijeru je započela pre više od četiri decenije, a njeni hitovi bili su omiljeni za vreme bivše Jugoslavije. I dok je stvarala muziku za široke narodne mase, o svom privatnom životu je ćutala. Bebi nikad nije suviše pričala o ličnim stvarima, tako da ni mediji nisu mnogo pisali o njenim ljubavima.

Ljubav sa Masimom

ATAImages/ Antonio Ahel
Bebi Dol i Massimo Savić

Ipak, nije tajna da je na vrhuncu muzičke karijere stupila u vezu za poznatim kolegom, Masimom Savićem. Njih dvoje su se upoznali u avionu, a umetnica je svojevremeno priznala kako u početku nije imala nikakva osećanja prema poznatom muzičaru, međutim na kraju ipak nije odolela njegovom šarmu. 

- To je bilo jedno vrlo veselo društvo, od otprilike desetak ljudi. I bili smo ludi kao puška, svih deset. Uvek je bilo neke love, nije bilo važno jesam li zaradio ja, ili Bebi, ili neko treći - pričao je svojevemeno Masimo. 

Kako je rekao, tada su vodili jako lepe živote, ali kada je došlo do rata sve je krenulo nizbrdo. 

- Živeli smo na vrlo visokoj nozi sve do rata. Živeli smo intenzivno, lepo, uzbudljivo, avanturistički. Nismo tada znali kako je to dobro. I onda smo sve zeznuli. Prestala je kompletna komunikacija, životi idu dalje i to je to - rekao je Savić.

Javnosti nikada nisu otkrili razlog raskida, ali ostala je zapisana jedna izjava Bebi Dol na tu temu. Mnogima i danas nije jasno da li je bila ozbiljna.

- Nismo mogli da se dogovorimo gde ćemo biti. Da li u Istri, Zagrebu ili Beogradu - rekla je jednom prilikom Bebi, prenosi Glossy.

Udala se za pisca

Od veze sa Masimom, pa sve do pre desetak godina, tačnije do 2014. godine, javnost gotovo nije znala ništa o ljubavnom životu Bebi Dol.

Tada je priznala da se udala i to za umetnika, odnosno pisca i profesora Aleksu Todorovića, sa kojim i danas živi. Kako se kasnije saznalo, oni su bili u vezi pet godina pre nego što su stali na ludi kamen.

Kako je Bebi objasnila, Aleksa je rođen i odrastao u SAD, a neko vreme je radio i kao novinar. 

- Moj muž se zove Aleks Todorović. Rođen je i odrastao u Los Anđelesu, baš u opštini Holivud. Tamo je završio studije i stekao zvanje profesora književnosti i ruskog jezika. Devedesetih je prvi put na duže došao u Beograd, gde je zbog poznavanja jezika i zemlje bio dopisnik za nekoliko novinskih redakcija uključujući "Dejli Telegraf" - rekla je Bebi jednom prilikom za "Gloriju".

ATAImages/ Antonio Ahel
Bebi Dol

Bebi je jednom prilikom slikovito opusala kako su se upoznali, pa sve uporedila sa svojim čuvenim hitom.

- Bilo je leto i ja sam cele noći radila u jednom muzičkom studiju. Dočekalo me jutro i nebo u stilu pesme "Hajde da". Kako se ispostavilo kasnije, našla sam i dečka kao san, kako glasi prvi stih te numere. Svratila sam do drugarice i tamo zatekla njega i njegovog kolegu. Ona nije bila tu i ostala sam da je sačekam - rekla je Bebi. 

Prvi susret sa Aleksom je bio čudan... Sve vreme je ćutao, a onda je jednim potezom pokazao simpatije preba Bebi, nakon čega su i stupili u romansu.

- Otvorila sam svoj laptop, pregledala poštu i slušala muziku dok se moja prijateljica nije pojavila. Ćutao je i kada je ona stigla. U jednom trenutku je ušao u kuću i pustio pesmu "Mustafa". To je za mene bio znak "znam ko si ti". A onda smo se sreli na jednoj rođendanskoj žurki i tu smo se, kako se to kaže, smuvali - ispričala je pevačica kako je izgledao njihov prvi susret i početak ljubavi.

Bebi i Aleks su se venčali 2014. godine, a na ceremoniji kum im je bio poznati pevač Oliver Mandić. Pevačica i pisac i novinar iz Los Anđelesa su još uvek u braku, međutim do njihovih zajedničkih fotografija je teško doći. Pojedine su bile objavljene na Fejsbuku, međutim, trag im se izgubio.

ATAImages/Antonio Ahel
Bebi Dol

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike