Komšije Bebi Dol ne prestaju da bruje o njoj: Čuli smo da se hrani u Narodnoj kuhinji, nasledila je stan od tetke!

07.06.2023

14:20

0

Nisu mogli da veruju šta se dešava njihovoj komšinici kada su videli napise

Komšije Bebi Dol ne prestaju da bruje o njoj: Čuli smo da se hrani u Narodnoj kuhinji, nasledila je stan od tetke!
Bebi Dol - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nedavno se u javnosti pojavila informacija da se čuvena Bebi Dol navodno hrani u Narodnoj kuhinji, te da živi na rubu egzistencije. 

Njene komšije su sada ispričale da li viđaju pevačicu, te da li ih je iznenadila vest u kakvoj se situaciji našla. 

- Bebi Dol viđamo često, živi ovde kod nas u komšiluku sa mamom o kojoj brine. Ona je oduvek imala neki svoj fazon, ali je uvek ljubazna kad je sretnemo. Nikad ona ne zabada nos u tuđe stvari, gleda samo svoja posla i svoj život - započeo je jedan komšija, a drugi se nadovezao:

ATAImages/Antonio Ahel
Bebi Dol

- Čitali smo da se hrani u narodnoj kuhinji, a tu nema ni trunke istine. Ja je stalno srećem u prodavnici i Bogu hvala žena uvek nosi kući pune kese, najčešće kupuje voće i povrće, jer brine o bolesnoj mami.

Komšinica koja se našla ispred zgrade u kojoj Bebi Dol živi, tvrdi da je pevačica nedavno nasledila nekretninu od tetke.

- Tetka joj je nedavno umrla í Bebi je nasledila stan koji ima 200 kvadrata. Nego trenutno joj je najbitnije da se posveti roditeljima koji nisu zdravstveno dobro, ne zanima nju novac i luksuz. Ostala je svoja i na zemlji, slava je nikad nije "udarila" u glavu.

ATAImages/Antonio Ahel
Bebi Dol

Bebi se, na navode da se hrani u Narodnoj kuhinji, kratko oglasila.

- Evo me u svom kraju u svojoj lepoj kući, ne bi me bilo sramota i da jesam bila u Narodnoj kuhinji, ne daj Bože, ali nisam. Brinem o svojoj porodici, majci, i ne znam odakle ljudima tako nešto - rekla je pevačica.

Nju je, inače, zaposlio vlasnik TV Pink Željko Mitrović, koji je otkrio da će pevačica obavljati funkciju njegovog "ličnog savetnika za lepo vreme".

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike