Bebi Dol uzima hranu u narodnoj kuhinji? Oglasili se i pevačicini prijatelji: Zabrinuti smo, porodični problemi su baš ostavili traga!

01.06.2023

22:35

1

Oko majke se posebno sekirala

Bebi Dol uzima hranu u narodnoj kuhinji? Oglasili se i pevačicini prijatelji: Zabrinuti smo, porodični problemi su baš ostavili traga!
Bebi Dol - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dugo se spekulisalo kako će Bebi Dol, koja već izvesno vreme boravi u medijskoj ilegali, da se priključi ekipi „Zadruge 6", međutim, to se nije dogodilo. Sa druge strane, ostala su šuškanja po estradnim kuloarima da se pevačica finansijski baš muči, pa i da je viđena u jednoj narodnoj kuhinji u Beogradu kako uzima hranu, piše „Kurir". Izvesni tamošnji volonter objasnio je za pomenute medije kako je Bebi nekoliko puta tu video, pa dodao kako mu je delovalo i da pevačica jedva stoji na nogama.

- Dva ili tri puta je Bebi ovde dolazila po sledovanje hrane. Nisam siguran da li je obrok uzimala za sebe ili nekog drugog, pošto ima slučajeva da neko uzima hranu za nekog ko nije u mogućnosti da dođe. Jako se promenila fizički. Dosta je smršala, delovalo je kao da jedva stoji na nogama. Prepoznao sam je po kosi i specifičnom glasu. To je baš delovalo tužno - kazao je tada mladić, nakon čega su se oglasili i pojedini njeni prijatelji, te istakli zabrinutost za nju.

Bebi Dol, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Ipak, pošto neko vreme i nisu u kontaktu, nisu mogli da potvrde da je u baš toliko lošoj materijalnoj situaciji.

„Porodica joj je prioritet!"

- Zabrinuti za Bebi jesmo. Dosta je propala, porodični problemi oko bolesti majke i tetke su na njoj ostavili dubok trag. S njom niko nije u kontaktu već neko vreme. Posvetila se porodici u poslednje vreme, to joj je bio prioritet. Mnogo se sekirala oko majke Magdalene, koja je bila teško bolesna, a onda joj se razbolela i tetka. Sve je palo na nju. Išla je od jedne do druge. Život joj je postao baš haotičan. Što se tiče njenog braka sa Aleksom, mislim da je tu sve u redu. Nije se žalila - kazao je za pomenute medije prijatelj, pa dodao:

- Od muzike kao da se oprostila. Sad vladaju ti neki trendovi u kojima se ona ne snalazi. Radovali smo se kad nam je rekla da sprema neku novu muziku za Novu godinu, ali kao što i vidite, od toga nije bilo ništa.

- Nadam se da će se sve rešiti i da će ona opet biti ona stara Bebi - zaključio je, a pevačica se akonto priče još nije oglasila i sama.

Bebi Dol, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike