Đokovići u provodu u Crnoj Gori! Novak i Jelena uslikani u šetnji, pa na koncertu poznatog pevača, a oni su im pravili društvo

26.06.2023

15:05

1

Teniser vredno trenira, ali se i opušta pred "Vimbldon"

Đokovići u provodu u Crnoj Gori! Novak i Jelena uslikani u šetnji, pa na koncertu poznatog pevača, a oni su im pravili društvo
Jelena i Novak Đoković - Copyright Profimedia

Novak Đoković i njegova supruga Jelena trenutno se nalaze u Crnoj Gori. Teniser vredno vežba za predstojeći "Vimbldon", a u slobodno vreme uživa sa suprugom, što je i prethodne večeri bio slučaj.

Njih dvoje su uhvaćeni dok su šetali pred koncert Dina Merlina, a kako se može videti kratko na snimku koji je objavljen na jednoj stranici na Instagramu, Jelena je imala jednostavnu, šarenu haljinu iznad kolena.

TANJUG/ Sava Radovanović
Jelena i Novak Đoković

Jelena je potom objavila i snimak sa Merlinovog koncerta, a društvo je Novaku i njoj pravio Jugoslav Karić, te Danijela Karić i Ivan Mileusnić.

Instagram screenshot / jelenadjokovicndf
Koncert Dina Merlina

Kako Novakova supruga često odlazi na koncerte poznatih izvođača i peva uglas sa njima, nema sumnje da je tako bilo i u ovog puta uz Merlina.

 

 

Pored toga što uživaju, Đoković se upravo u Crnoj Gori sprema za Vimbldon, koji će se održati u Londonu od 3. do 16. jula.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike