Zavirite na proslavu porodice Džehverović povodom rođenja bebe: Savi iscepana majica, a Teodora glavna za atmosferu (FOTO)

06.07.2023

23:13

0

Ponosna tetka ne krije sreću

Zavirite na proslavu porodice Džehverović povodom rođenja bebe: Savi iscepana majica, a Teodora glavna za atmosferu (FOTO)
Teodora Džehverović - Copyright Foto: Live Production

Pevačica Teodora Džehverović proteklog utorka postala je tetka, kada je na svet došla Dorotea, prva ćerka njenog brata Save Džehverovića i njegove dugogodišnje izabranice Adriana Kadar.

Porodica Džehverović je tim povodom organizovala veliko slavlje, na kom je tetka Teodora bila najveselija. Ona se snimala sa prijateljima, koji su popili pokoju više, a u jednom trenutku u kadru je bio i novopečeni tata sa iscepanom majicom, kako to običaji nalažu.

Džehverovići su okupili bliske prijatelje i porodicu, a ako je suditi po snimcima, atmosfera je dovedena do usijanja, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Na snimcima se ne može videti i Teodorina majka, Gordana Goca Džehverović, koja je jutro nakon rođenja unuke u emotivnom naboju za 24sedam otkrila da je iste noći doživela i veliku tragediju.

Goci je preminula najbolja prijateljica od posledica kancera, a iste večeri je doživela najveću sreću, a potom i veliku bol, što joj je totalno pomešalo osećanja, te se u više navrata slomila govoreći o prijateljici koju gledala kao sestru.

ATAImages/ Antonio Ahel
Goca Džehverović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike