Snaja Teodore Džehverović objavila snimak porođaja: Detaljno prikazala kroz kakve muke je prošla - Sava sve vreme uz nju (VIDEO)

05.07.2023

10:28

1

Nije joj puštao ruku

Snaja Teodore Džehverović objavila snimak porođaja: Detaljno prikazala kroz kakve muke je prošla - Sava sve vreme uz nju (VIDEO)
Sava Džehverović i Adriana Kadar - Copyright Printscreen/Instagram/adrianakadar

Rođeni brat Teodore Džehverović, Sava Džehverović, sinoć je dobio ćerku sa influenserkom Adrianom Kadar. Novopečeni roditelji su uživali u svakom trenutku prilikom dolaska naslednice, a dali su joj ime Dorotea, što znači "dar Božiji" - od grčkog doron, što znači "dar" i theos što znači "Bog".

Sava je od supruge stariji punih 15 godina, a vest da joj je bio profesor u školi svojevremeno je intrigirala javnost. Uz Adrianu je bio u trenutku porođaja i pružao joj bezuslovnu ljubav i podršku, što je porodilja i objavila na svom Instagramu.

Adriana je stoički podnela porođaj, a sa svojim pratiocima je podelila detalje procesa, a u jednom mometu je i pustila suze.

- Sam porođaj je bio kratak i ne toliko bolan kada uporedim sa kontrakcijama. Osećaj kada su mi je stavili na grudi je bio nešto neverovatano, što ću pamtiti do kraja života - napisala je posle porođaja Adriana.

Teodorin brat je takođe podelio svoje utiske, a priznaje da je veoma ponosan na svoje devojke.

- Nemam snage ni mnogo da pišem. Danas sam doživeo najveću sreću u životu. Doživljaj je neopisiv a emocije samo jednom u životu. Toliko sam želeo da prisustvujem porođaju i da zajedno dočekamo na svet našu Doroteu. Želja nam se ispunila u poslednjem trenutku jer je Bog tako hteo. Svakom tati bih to preporučio. Moja žena je danas bila heroj i ponosim se njom. Bićeš najbolja mama na svetu - napisao je on na Instagramu.

Instagram screenshot / adrianakadar
Adriana i Sava Džehverović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike