Mirjana Karanović se oglasila posle saznanja o kazni zatvora zbog komšinice: Uvek je bila neprijatna prema meni

06.07.2023

12:16

3

Glumica i dalje tvrdi da je komšinica veoma neprijatna prema njoj

Mirjana Karanović se oglasila posle saznanja o kazni zatvora zbog komšinice: Uvek je bila neprijatna prema meni
Mirjana Karanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumica Mirjana Karanović se oglasila povodom incidenta sa komšinicom S.S. pošto je Prvo Osnovno javno Tužilaštvo u Beogradu podnelo optužni predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Kako se u optužnom predlogu navodi, glumici se na teret stavlja da je počinila krivično delo Teška telesna povreda prema starici, te da joj se izrekne kazna zatvora u trajanju od osam meseci.

Tanjug/Dragan Kujundžić
Mrijana Karanović

 

- Nisam obaveštena o tome. Išle smo da damo izjavu i ja i ona. Sretale smo se nakon incidenta, naravno. Ja sam posećivala tu ženu kod kuće, nakon što je izašla iz bolnice. Uvek je bila jako neprijatna i drala se na mene. Ta žena govori laži - rekla je Mirjana Karanović, pa se osvrnula na detalje incidenta koji se dogodio 27. oktobra 2022. godine:

- Moja je Majka je umrla dva meseca posle tog incidenta. Žene koje su čuvale moju majku znale su za njihove nesuglasice, ali mi o tome nisu govorile. Ta žena me je terala da stavim majku u dom, iako ona to nije želela. Nisam htela ni ja. Pričala je da može da mi sredi potvrdu da nije sposobna. Njen sin je bio tu u trenutku kada je ona pala, ali je već izašao iz zgrade pa nije video šta se tačno dogodilo. On mi se izvinjavao i govorio je da je njegova majka preterala, on ima 60 godina, ona 80 i nešto, ali na sudu je naravno stao na njenu stranu i potvrdio njenu priču - kazala je Mirjana i dodala:

ATAImages/ Antonio Ahel
Mirjana Karanović

- Pomogla sam joj da ustane kada je pala i bila sam tu za nju nakon što je izašla iz bolnice,  kad god sam je posetila ona se drala na mene. Uvek je vređala i mene i moju majku, vi ne možete da zamislite koje reči je koristila, ne bih sada o tome pričala - istakla je Karanovićeva za Telegraf.rs.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike