Mirjana Karanović dobila unuku! Odmah se pohvalila: Rodila se lepa Vida (FOTO)

05.10.2022

14:12

1

Autor: Marija Mitić

Nije prvi put da se glumica ponosi unucima svojih rođaka

Mirjana Karanović dobila unuku! Odmah se pohvalila: Rodila se lepa Vida (FOTO)
mirjana karanović (7) - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić

Glumica Mirjana Karanović putem svog Instagram profila saopštila je radosne vesti. Naime, ona je postala baka i odmah se pohvalila prinovom u porodici, odnosno unukom.

 - Rodila se Vida! Moja unuka! Lepa Vida - napisala je Mirjana na Instagramu uz fotografiju tek rođene bebe. Ovom objavom je raznežila mnoge koji su joj čestitali na rođenju unukice, kao i mnoge njene kolege.

Inače, poznato je da Mirjana Karanović nema dece pa je tako maloj Vidi verovatno baba po drugoj liniji. Glumica obožava svu decu u familiji, te unuke svojih rođaka, a još ranije se hvalila uspehom Milice, njene prve unuke čiju fotografiju je objavila nakon što je ona maturirala.

Printscreen Instagram/mirjanakaranovic
Unuka Mirjane Karanović

Jednom se osvrnula i na to što nema dece, a potpuno drugačije je kao devojka zamišljala svoj život.

 - Kada sam bila mlađa, bila sam uverena da ću imati decu, muža i porodicu, ali život me je odveo na neku drugu stranu. Na tom putu sam otkrivala sebe. Izlazila sam iz okvira onog utvrđenog, predviđenog što bi trebalo da mi se desi u životu. Doživela sam ogromne ljubavi i s tim muškarcima sam želela decu, ali se to nije obistinilo. Rat i devedesete su razbucali moje planove. Potom je sve krenulo u nekom drugom smeru -  rekla je glumica ranije za „Gloriju“.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike