„Vidimo se na VMA” Ana Nikolić ponovo uzvraća Lukasu i Mirkoviću: Pretvorio te je u biljku, organizovaće ti koncerte u zatvoru

01.07.2023

17:45

0

Pevačica nastavlja da iznosi šok detalje o odnosu sa doskorašnjim saradnicima

„Vidimo se na VMA” Ana Nikolić ponovo uzvraća Lukasu i Mirkoviću: Pretvorio te je u biljku, organizovaće ti koncerte u zatvoru
Ana Nikolić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Ana Nikolić se ponovo oglasila povodom informacija koje su u javnost izneli njen doskorašnji saradnik Saša Mirković i kolega Aca Lukas. 

Naime, Nikolićeva je najpre putem Instagrama prozvala Mirkovića, ističući da je nečovek, da bi on potom redakciji 24sedam poslao snimak na kom ga ona moli za pomoć jer ima problema sa licem, ali i da nema novca.

Kako je u svom prvobitnom izlaganju prozvala i Lukasa, on je izneo nekoliko detalja o saradnji sa Nikolićevom, ističući da su on i Saša imali nameru da joj pomognu da se leči. Na otvoreno pismo Ace Lukasa, Nikolićeva nije ostala nema, te mu je uzvratila rečima: 

- Vidimo se na VMA, jer ti prvi jako dobro znaš šta je istina... Ja i droga, zaista nemam čak ni komentar. A dotični koji te je doslovno pretvorio u biljku organizovaće koncerte u zatvoru - napisala je Ana. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike