Vanja Mijatović na neobičan način upoznala sadašnjeg supruga: Unajmila ga za posao, a onda je sudbina umešala prste

03.07.2023

16:41

0

Pevačica ističe da je znala i tačan momenat kada će je Aleksandar zaprositi

Vanja Mijatović na neobičan način upoznala sadašnjeg supruga: Unajmila ga za posao, a onda je sudbina umešala prste
Vanja Mijatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Vanja Mijatović je prošle godine stala na "ludi kamen" sa svojim dugogodišnjim izabranikom Aleksandrom, a veoma je zanimljiva priča kako su se oni upoznali.

Vanja je, naime, upoznala Aleksandra na njegovom poslu, tačnije unajmila je njegovu firmu da joj preuredi nekretninu u Beogradu, koju je tada tek kupila.

- Mi smo se upoznali kada sam ja kupovala svoju nekretninu, tako da sam ga upoznala na njegovom poslu. Sećam se da kada je trebalo da imamo taj prvi sastanak, da je bilo mnogo rano, oko osam sati ujutru, pa sam ga zamolila da to bude barem u 10, zato što sam veče pre imala drugih privatnih obaveza - pričala je Vanja i dodala:

24sedam/Marija Mitić
Vanja Mijatović sa suprugom Aleksandrom

- Tako sam nešto malo spavala, pa sam ujutru onako i ne baš sređena otišla, a njemu se dopala ta neposrednost i spontanost, to mi je rekao kasnije. Slažemo se stvarno, jako smo slični i sa vrlinama i sa manama, dopunjavamo se. Ali ja moram da kažem da sam tolerantnija.

Ubrzo potom krenuli su da žive zajedno u stanu u Beogradu, a zaprosio ju je na romantičan način.

- Dok sam se spremala za ručak povodom naše godišnjice za divno čudo obukla sam se u belo (inače sam ljubitelj crnog i non-stop sam u crnom) i tada mi je sinulo da će možda baš tada biti. Vešto je krio i baš sam se iznenadila. Prelep dan zaista, a prsten je baš po mom ukusu - ispričala je Vanja.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vanja Mijatović

Kako je rekla, suprug je podržava u poslu, ali ne voli javno da se eksponira i ne ide na nastupe sa njom.

- Aleksandar je sve što sam oduvek želela od muškarca. On je i romantičan i džentlmen, pomaže mi, podržava, teši, zasmejava… i voli nekako posebno, istakla je nedavno za medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike