Vanja Mijatović otkrila kako je upoznala Cecu: Neplanirano su se srele, pevačica je bila iznenađena što Ražnatovićka zna ko je ona

03.02.2023

22:20

0

Godinama su dobre koleginice i prijateljice, Ceca joj bila čak i na svadbi

Vanja Mijatović otkrila kako je upoznala Cecu: Neplanirano su se srele, pevačica je bila iznenađena što Ražnatovićka zna ko je ona
Vanja Mijatović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Vanja Mijatović se proslavila u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a kako je postajala popularnija, tako je upoznavala i brojne kolege. No, kako je otkrila, susret sa Cecom Ražnatović ju je iznenadi.

Vanja je ispričala da su se srele na aerodromu, gde su se i upoznale, te da je bila šokirana što Ražnatovićka zna ko je ona.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vanja Mijatović

- Upoznale smo se na aerodromu, ja sam se oduševila kako ona zna sve, prati. To je bilo malo posle mog takmičenja. Baš je ostavila divan utisak na mene, zato što je žena toliko popularna, sa toliko hitova, prezavidna karijera, a tako normalno biće - priča Vanja u emisiji "Šou se nastavlja" i dodaje:

- Ja volim takve ljude, divim im se. Kad bih imala karijeru kao ona, tako bih se isto ponašala. Samo ljudi koji su uspešni i ispunjeni se tako ponašaju. Da ti nije neugodno u društvu velike zvezde, to je prava stvar.

Antonio Ahel/ATAImages
Ceca Ražnatović

Vanja i Ceca su u međuvremenu postale i dobre prijateljice, pa je tako pevačica bila na njenom venčanju, odnosno svadbenoj žurki, odakle je objavljivala storije u kojima je pokazala da se dobro provela.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike