"Uništila sam mladi venčanje!" Vanja Mijatović otkazala nastup na svadbi u Makedoniji: Nije mogla da peva dok Srbija plače

10.05.2023

10:34

0

Pevačica nije mogla protiv sebe

"Uništila sam mladi venčanje!" Vanja Mijatović otkazala nastup na svadbi u Makedoniji: Nije mogla da peva dok Srbija plače
Vanja Mijatović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Tragična pucnjava u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u kojoj je od strane maloletnika K.K. ubijeno devetoro, a ranjeno sedmoro ljudi, potresla je čitavu Srbiju, a stravične vesti odjeknule su širom planete.

U Srbiji je proglašena trodnevna žalost zbog žrtava, a pojedini pevači otkazali su svoje nastupe koji su bili zakazani i van granica naše zemlje. To je učinila i pevačica Vanja Mijatović, koja je trebalo da peva na svadbi u Makedoniji.

- Jako me je potreslo to što se desilo i apsolutno nisam mogla da pevam i veselim se dok je naša zemlja zavijena u crno - rekla je Vanja.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vanja Mijatović

Vanja otkriva da je ovim potezom mladencima na trenutak upropastila ceremoniju, ali nije mogla da se nosi sa tugom koju oseća zbog stravičnog masakra maloletnih đaka i čuvara škole u Beogradu.

- Upropastila sam jednoj mladi venčanje, njen najlepši dan koji je iščekivala s takvom radošću. Kada sam joj otkazala, plakala je jako i mnogo mi je žao. Sećam se svoje svadbe i koliko mi je bilo važno da taj dan bude savršen. Ali, svesna je da je tako moralo i nadam se da se nije naljutila na mene. Viša sila - rekla je Vanja Mijatović, prenosi Alo.

Antonio Ahel/ATAImages
Vanja Mijatović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike