Sara Džesika Parker progovorila o povratku Kim Katral u "Seks i grad" (VIDEO)

21.06.2023

17:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumica se do sada nije oglašavala

Sara Džesika Parker progovorila o povratku Kim Katral u "Seks i grad" (VIDEO)
Sara Džesika Parker i Samanta Džouns - Copyright Profimedia

Premijera nove sezone serije "I tek tako" je veoma blizu, a ono što je posebno obradovalo fanove jeste povratak Kim Katral.

Činjenica je da će se ona pojaviti u jednoj jedinoj sceni i to je bilo pod uslovom da se ne sretne sa nekadašnjim prijateljicama tokom snimanja, ali svakako, to su svi dočekali sa oduševljenjem.

Profimedia
 

Glavna zvezda serije "Seks i grad", Sara Džesika Parker do sada se nije oglašavala o odnosu sa Kim Katral, međutim ovog puta je otkrila neke pojedinosti.

Zabavno, uzbudljivo i nostalgično

- Zaista smo razmišljali o načinima na koje smo pristupili likovima koji nisu bili prisutni, načinima na koje smo pozvali glumce nazad. Bilo je stvarno zabavno i uzbudljivo i svakako nostalgično. Ali prvenstveno je bilo puno radosti - rekla je glumica.

Profimedia
 

S druge strane, Kristin Dejvis je dala nešto opširniju izjavu.

- Mislim da ponekad stvarno imate prijatelje u životu koji su jako različiti od vas. I mislim da je to sjajno. Zar ne? Verujem da je to ono što je bilo sjajno u vezi nas četiri, jer očito je Šarlot ponekad imala stvarno drugačiju perspektivu od Samante, Keri i Mirande. Mislili smo da bi bilo zabavno za obožavaoce imati malo Samante jer znamo da im nedostaje, a ona je sjajan lik - zaključila je ova glumica, prenosi B92.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike