Ivana Pavković osudila sve što su iz publike gađali izvođače! Onda se osvrnula i na „Zvezde Granda": Čestitam mojoj Makedonki! (VIDEO)

30.06.2023

20:45

0

Slavici Angelovoj od srca je uputila najlepše reči

Ivana Pavković osudila sve što su iz publike gađali izvođače! Onda se osvrnula i na „Zvezde Granda": Čestitam mojoj Makedonki! (VIDEO)
Ivana Pavković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Ivana Pavković pojavila se danas na prestoničkom događaju koji je u jednom tržnom centru okupio još neke poznate mame, pa se u razgovoru za 24sedam dotakla gorućih tema sa estrade. Između ostalog, popričala je i o tome kako stoje stvari iza njenih zatvorenih vrata - sa suprugom Petrom Mitićem i njihovo troje dece, sinovima Vujadinom, Vojinom i Vukom, koji su sam centar njihovog sveta. 

Kao najmlađi članovi, međutim, bebe blizanci svima su im prioritet. 

Ivana Pavković, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Vujadin je od starta to prihvatio baš lepo, kad ga pitaju koga voliš, on njih stavlja na prvo mesto. Brižan je, ali možda će vremenom tu da krenu reakcije, kada (mlađa braća) krenu da ga ometaju, to je normalno. Zasad nije pokazao ljubomoru, posvećeni smo mu podjednako. Zadovoljna sam - istakla je Ivana, pa dodala:

„Planiramo odmor bez dece!"

- Petar pomaže. Dosta radi, ali kada je tu, uvek pritrči. Ima nas dosta žena, pa ga ne teramo da ih presvlači, ali kupamo ih zajedno, šetamo, stvarno je tu. Planiramo odmor bez dece, ali tek sledeće godine. Sada ćemo se samo sa starijim sinom spustiti malo do Crne Gore, tamo je Petrov rođeni brat, pa ćemo sa njim. Klince će da čuvaju babe i dede, insistirali su, tako da neka ih - kaže pevačica, koja već uveliko radi na novim pesmama. 

„Posle 11 godina..."

 

 

Kao nekadašnja takmičarka „Zvezda Granda", inače, kada je čula da je Slavica Angelova iz Makedonije ove godine trijumfovala, zbog jednog joj je bilo posebno drago.

- Nisam stigla da ispratim pred kraj, radila sam, ali sam stigla da ispratim da je pobedila devojka iz Makedonije. Ja sam inače poreklom iz Makedonije i mnogo mi je drago zbog toga, čestitam joj ovom prilikom... Svaki put kad vidim tu scenu, mnogo je drugačije bilo kada smo mi bili, nemam osećaj da sam ja tu bila, prošlo je 11 godina. Tek kada se takmičenje završi, sledi borba za svoje mesto na sceni - smatra ona. 

 

 

Dotakavši se, s druge strane, drame s „Music Week-a" - koju su napravili pojedinci gađajući izvođače iz publike raznim predmetima, oštro je osudila njihov potez. 

- Ne mogu da verujem da je neko došao da sluša sve te izvođače, a potom dao sebi za pravo da ih gađa i možda povredi. Toliko mi je žao zbog svega što se dešava u poslednje vreme, ne znam u šta raste ova omladina. Gde su ti roditelji, šta oni rade sa njima, nije mi jasno. Okej, vide svašta na društvenim mrežama, ali takva nekultura i nevaspitanje... - komentarisala je ona za naš portal, a kako je još tekao razgovor s Ivanom Pavković pogledajte u vidu koji sledi. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike