Ljubavna priča Ivane Pavković i Petra Mitića: On vodio pravi momački život, a zaprosio je na tradicionalan način

22.12.2022

22:40

0

Upoznali su se u „Zvezdama Granda”, družili se, pričali o ljubavnim problemima, a naposletku se i zavoleli

Ljubavna priča Ivane Pavković i Petra Mitića: On vodio pravi momački život, a zaprosio je na tradicionalan način
Ivana Pavković i Petar Mitić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Estradni par Ivana Pavković i Petar Mitić danas su ponosni roditelji tri dečaka, a njihova ljubav je počela u takmičenju „Zvezde Granda”. Kada su se upoznali Petar je vodio pravi momački život, bio miljenik devojaka, a Ivana je imala dečka i niko nije mogao da nasluti da će početi da se zabavljaju.

Ipak, zajednički nastupi i druženje su doprineli da se bolje upoznaju, a onda su i počele varnice.  

- Baš smo se družili i gledala sam u početku na njega kao na nekog starijeg brata. Bila je to turneja „Zvezda Granda” u Crnoj Gori. I on je tada imao devojku, ja sam imala dečka, nismo ni gledali jedno na drugo kao na partnere. Savetovali smo tada jedno drugo. Baš mi nikada nije padalo na pamet da nas dvoje možemo biti zajedno. Kada smo se vratili sa te turneje, često smo zajedno radili. Tako smo se zbližili i valjda se to pretvorilo u ljubav - rekla je Ivana jednom prilikom za „Glossy”.

24sedam/Mladen Mijatović
Ivana Pavković i Petar Mitić

 

Petar Mitić priznao je da je pre nego što je upoznao Ivanu vodio pravi momački život, ali da je već posle mesec dana njihove veze znao da je ona prava, za ceo život. 

- Znao sam posle mesec dana. Posle tih prvih mesec dana, znao sam da mogu da provedem ceo život sa njom. Pre nje, ja sam imao utisak da nikada nisam bio u ozbiljnoj vezi. Bio sam jako nestašan. Jednostavno mlad čovek, željan svega. Sve je to, u jednu ruku, i normalno. Nikada tu nije bilo nekih nedozvoljenih stvari, ali dođe mlad čovek iz malog u veliki grad, a taj grad te prihvati oberučke. Stalno sam izlazio, društvo, prijatelji... I verovatno sam u jednom trenutku osetio da je vreme da se smirim i da nađem nekoga sa kim bih mogao da provedem život - kazao je Mitić svojevremeno.  

Kada su shvatili da žele da odu korak dalje i da ljubav krunišu veridbom, sve je bilo, onako kako nisu planirali. Pevač je ispričao da je siguran da je njegova sadašnja supruga priželjkivala romantičnu prosidbu kao iz filma, a umesto toga on se odlučio za tradicionalnu - tražio je njenu ruku od njenih roditelja.

24sedam/Mladen Mijatović
Ivana Pavković i Petar Mitić

- Ona je bila devojka koja je maštala o romantičnoj veridbi, voli iznenađenje, ruže, latice. Međutim, kod nas dole u Vranju je malo drugačiji običaj. Kod nas je običaj da se prvo pitaju roditelji. Ja sam poštovao tradiciju, što se njoj uopšte nije dopalo. Ona je ostala trudna i kako sada treba da pričamo o prosidbi koja je faktor iznenađenja? Ja njoj kažem: „Idi ti lepo u Bor. Spremi ćaleta i kevu i ja dolazim s mojima da ti tražim ruku, pa ako daju, daju, da te vodimo!' Sve je bilo po tradiciji. Bilo je super, jako emotivno. Koliko god da je njoj ovo bilo super, veruj mi da je ona maštala o drugačijoj prosidbi, ali do toga nije došlo - ispričao je pre tri godine Petar.

Inače, par se zavetovao na večnu ljubav 2016. godine, a iste godine u novembru dobili su i prvog naslednika Vujadina.

- Mi smo bili voljena i pažena deca i trudimo se da tako bude i našem detetu. Imamo i veliku podršku naših roditelja, oni nam dosta pomažu. Kada smo dobili dete, počeli smo na sve drugačije da gledamo. Sada imaš daleko veću odgovornost. Moraš više da trudiš, da grabiš, da se boriš. Sada imam dodatni motiv da uspem u poslu, a dete je taj motiv. Znamo za koga se borimo - kazao je Mitić. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike