Saška Veselinov pobesnela zbog komentara na društvenim mrežama: Sram vas bilo, meni su dijagnostikovali autoimunu bolest!

24.05.2023

20:25

0

Nije želela da prećuti da je prozivaju na račun izgleda, a ne znaju šta se stvarno dešava u njenom životu

Saška Veselinov pobesnela zbog komentara na društvenim mrežama: Sram vas bilo, meni su dijagnostikovali autoimunu bolest!
Saška Veselinov Đoković - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Saška Veselinov Đoković otkrila je na svom nalogu na Instagramu da je uspela da smrša čak 21 kilogram nakon porođaja, a nekima je to bilo čudno, pa su komentarisali na Instagramu, što je nju iznerviralo. 

- Kako je uspela da se ugoji 21 kilogram uz vegetarijansku ishranu? Svaka devojka koja se u trudnoći ugoji više od 13 kilograma ne vodi računa o sebi ili ima neki problem sa šećerom, hormonima - glasio je komentar koji je Saški zapao za oko, pa je rešila da na njenga odgovori.

- Prva i osnovna stvar, jako je bitno da vratimo u svakodnevnicu osećaj za sramotu. Jednoj ženi, majci, koja se tek porodila i kojoj se život promenio iz korena, nije prikladno konstatovati ovakve stvari i time vršiti pritisak, kao i uticati na niz psiholoških problema koji mogu da nastanu - napisala je ona na svom storiju i dodala:

ATAImages/M. M.
Saška Veselinov i Đorđe Đoković

- Naime, kao što sam vam i pisala, 15 kilograma sam odmah izgubila i to stanje me je navelo da zakažem preglede i ustanovim gde leži problem, imajući u vidu da sam i pre trudnoće imala često problem sa zadržavanjem vode.

Kako je istakla, njoj su dijagnostikovali autoimunu bolest.

- Nije me bilo nekoliko dana jer sam saznala da imam autoimunu bolest, poznatiju kao Hašimoto. U pitanju je usporeni rad štitne žlezde. Kako ne bih pisala opširnije, niti sam trenutno raspoložena za takve teme i pokušavam da izvučem najbolje iz situacije, svaki put kada nekome napišete poruku u kojoj ima uvredljivog sadržaja, znajte da nekome možete biti baš vi kap koja je prelila čašu. Sram vas bilo! - rekla je snaja Novaka Đokovića.

Instagram printscreen/saskaveselinov
Objava Saške Veselinov

Inače, o ovoj bolesti je pričala i Sanja Vučić, kojoj je isto dijagnostikovana, a često je bila na meti kritika zbog izgleda.

Saška se, inače, porodila pre dva meseca i donela na svet sina kome su dali ime Aleksandar.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike