Saška Veselinov u papučama od 800 evra nije mogla da obuzda strasti u javnosti, pa zaskočila Đorđa (FOTO)

22.06.2023

19:10

0

Ljubav cveta kao prvog dana

Saška Veselinov u papučama od 800 evra nije mogla da obuzda strasti u javnosti, pa zaskočila Đorđa (FOTO)
Saška Đoković - Copyright Instagram printscreen/saskaveselinov

Poznato je da naše poznate dame robuju poznatim svetskim brendovima, čime se neretko pohvale u svojim javnim pojavljivanjima, ali i na društvenim mrežama. Tako ni snaja Đokovića nije odolela papučama jednom modnog brenda koje su trenutno in u svetu, a prošle godine su ih ponele mnoge javne ličnosti.

Saška Veselinov je na svom Instagramu podelila fotografiju sa suprugom Đorđem Đokovićem. Prisno su pozirali, a nazirao se i poljubac, dok je mlada mama na sebi imala belo ležerno odelo i papuče svetski poznatog brenda "Luj Viton".

Instagram printscreen/saskaveselinov
Đorđe i Saška Đoković

U pitanju su papuče čija je cena čak 800 evra, a u kratkom vremenskom periodu su ih ponele mnoge pevačice, i to mahom u neobaveznim prilikama, poput šopinga i slično. Sada se za njih odlučila i snajka Novaka Đokovića, Saška Veselinov.

Saška se za ove papuče odlučila tokom vrelih letnjih dana, a ovaj luksuzni brend iskombinovala je sa kežual belom kombinacijom.

Inače, osim Saške, ovaj model u braon boji, ukrašen logom poznatog francuskog brenda, ranije su ponele i Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, Dara Bubamara, Sandra Afrika i Marina Visković.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike