„Madona je bila iscrpljena..." Eksperti o zdravstvenom stanju kraljice popa: S ove slike je jasno - šok detalji pevačicine poslednje objave!

29.06.2023

23:40

0

Fotografija je nastala nekoliko dana pre nego što je po hitnom postupku zaglavila u bolnici

„Madona je bila iscrpljena..." Eksperti o zdravstvenom stanju kraljice popa: S ove slike je jasno - šok detalji pevačicine poslednje objave!
Madona - Copyright Profimedia

Ekspert za govor tela Džudi Džejms tvrdi da je pevačica Madona pokazivala znake iscrpljenosti nekoliko dana pre nego što je hitno bila prevezena u bolnicu u Njujorku. Samo bacivši pogled na njenu poslednju objavu na Instagramu, prenosi „Mirror", bilo joj je jasno s jedne fotografije sa pevačicine probe za predtojeću turneju da joj baš treba pomoć.

- Madona uvek deluje kao da je sve super, ali njeno telo i te kako odaje izvesne tajne... Oni su suptilni - počela je ona, sudeći po fotografiji na kojoj pevačica leži na podu.

Madona, Instagram screenshot / madonna
 

- Šaka joj je skoro pa zgrčena, palac na toj levoj ruci u potpuno je neprirodnom položaju. S drugih je prizora vrlo jasno da laktove „gura" prema sebi, što je znak da, kao, pokušava da se zaštiti, održi. Obično, njeno samopouzdanje je ogromno, u odnosu na to koliko ranjivo ovde deluje - nastavila je.

- U očima joj se tačno vidi da je premorena, ramena su joj spuštena, a dok leži, ona se prilično oslanja samo na jednu stranu, što je sve znak iscrpljenosti. Raspored joj je, čini se, ozbiljno pretrpan i baš je „radila na mišiće", mnogo žustrije nego što bi možda žene mnogo mlađe od nje - tvrdi Džudi.

Podsetimo, Madona je pre nekoliko dana nađena bez svesti u svojoj kući u Njujorku. U bolnici je bila na intenzivnoj i porodica i prijatelji veoma su bili zabrinuti za nju. Danas, čitav svet brujao je o tome kako je pevačica ambulantnim kolima vraćena u svoj dom, na kućno lečenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike