"Pripremili smo se na najgore" Madonina porodica otkrila detalje njenog zdravstvenog stanja: Odlaže svetsku turneju!

29.06.2023

10:24

0

Strahovali su da će je izgubiti

"Pripremili smo se na najgore" Madonina porodica otkrila detalje njenog zdravstvenog stanja: Odlaže svetsku turneju!
Madona - Copyright Profimedia

Sinoć je kao bomba u svim svetskim medijima odjeknula vest da je Madona (64) zbog ozbiljne bakterijske infekcije hitno hospitalizovana. Njen rođak se oglasio i objasnio da se porodica brinula i pripremala na najgore.

- Proteklih nekoliko dana niko nije znao u kojem će smeru ovo krenuti, stanje je bilo toliko ozbiljno da smo se pripremali na najgore. Zato smo od subote sve držali u tajnosti. Verovali smo da bismo je mogli izgubiti - ispričao je za Daily Mail.

- Ovo je bio šok. Madona veruje da je nepobediva i puno se pripremala za turneju, preforsirala se - dodao je.

Profimedia
Madona

Pevačicu su pre pet dana pronašli u njenom domu u Njujorku bez svesti i hitno je prebacili u bolnicu. Završila je na intenzivnoj nezi gde je bila intubirana. Sada je budna i oporavlja se, a njena ćerka Lurdes Leon je sve vreme bila uz nju.

Madonin dugogodišnji menadžer objasnio je kako je pevačica razvila ozbiljnu bakterijsku infekciju koja je dovela do nekoliko dana boravka na intenzivnoj nezi. Iako nije otkrio detalje o njenom lečenju, niti uslove njene hospitalizacije, potvrdio je da joj je dijagnostikovana bakterijska infekcija.

- U subotu, 24. juna, Madona je dobila ozbiljnu bakterijsku infekciju zbog koje je nekoliko dana ostala na intenzivnoj nezi - poručio je.

- Zdravstveno stanje joj se popravlja, ali još uvek je pod kontrolom lekara. Očekuje se potpuni oporavak - objasnio je dalje.

Profimedia
Madona

Odlaže početak svetske turneje

Muzički menadžer otkrio je i kako je Madona prisiljena da odloži početak svoje dugonajavljivane turneje, za koju je vežbala mesecima, a koja je trebalo da počne kroz nekoliko nedelja.

- U ovom trenutku moraćemo da pauziramo sve obveze, što uključuje i turneju - zaključio je.

Profimedia
Madona

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike