Od posrnule zvezde do najsrećnije žene na svetu: Otkriven pol bebe Lindzi Lohan

28.06.2023

23:40

0

Prošla je kroz sito i rešeto, ali ju je sudbina dovela do čoveka njenog života

Od posrnule zvezde do najsrećnije žene na svetu: Otkriven pol bebe Lindzi Lohan
Lindzi Lohan - Copyright Instagram screenshot/ lindsaylohan

Lindzi Lohan i njen suprug Bajder Šamas su pre nekoliko meseci otkrili da čekaju bebu, a sada su saznali i kog je pola njihovo prvo dete.

Kako prenose strani mediji, glumica i njen izabranik će dobiti dečaka. 

Profimedia
Lindzi Lohan

Par se, podsetimo, venčao prošle godine, a da su se verili objavila je sama glumica 2021. godine na društvenim mrežama. Njih dvoje trenutno žive u Dubaiju. Pre nego što je otkrila da je u drugom stanju, Lindzi se u javnosti pojavljivala u širokoj odeći, a mnogo onih koji je vole su bili oduševljeni lepim vestima.

Radost zbog glumice su iskazali mnogi koji su želeli da ona sredi svoj život, nakon svega kroz šta je prošla i šta je radila.

Profimedia
Lindzi Lohan i njen suprug Bajder

Postala je "opasna devojka"

Nakon uspeha filma "Opasne devojke" (Mean girls), koji je i danas popularan, Lindzi je zaista počela da opravdava ovaj epitet.

Ona je počela da živi raskalašnim životom, a u više navrata je bila uhapšena zbog vožnje u alkoholisanom stanju i zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci. 

Kako nije ozbiljno shvatila dve uslovne kazne koje je dobila 2007. i 2008. godine, zbog vožnje u alkoholisanom stanju, Lindzi je 2010. godine dobila presudu da provede 90 dana u zatvoru.

Profimedia
Lindzi Lohan

Ipak, zbog toga što su zatvori bili prepuni, ona je iza rešetaka provela 14 dana, a potom je upućena na rehabilitaciju. Kako se pisalo, ona je potrošila skoro pet miliona evra na izlaske, alkohol, drogu, hotelske račune, ali i na kazne i rehabilitaciju.

Nakon zatvora i rehabilitacije, ona se povukla iz javnosti, pa je nije bilo puno na naslovnim stranama. Tu i tamo dobijala je uloge, imala čak i neku vrstu svog rijalitija nakon svega što joj se desilo, a počela je da provodi vreme na Bliskom Istoku. 

Profimedia
Lindzi Lohan

Upravo u Dubaiju, u jednom restoranu, ona je upoznala svog sadašnjeg supruga i od tada joj se život promenio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike