Udala se Lindzi Lohan?! Vereniku posvetila emotivnu objavu, a zbog jednog su svi sigurni da su se tajno venčali (FOTO)

03.07.2022

21:10

0

Autor: Marija Mitić

Čestitke im uveliko pristižu

Udala se Lindzi Lohan?! Vereniku posvetila emotivnu objavu, a zbog jednog su svi sigurni da su se tajno venčali (FOTO)
profimedia-0680141585 - Copyright Profimedia

Glumicu Lindzi Lohan zaprosio je partner Bajder Šamas u novembru prošle godine, a ona je sada sve zaintrigirala kada je reč o njihovom braku.

Naime, glumica je na Instagramu podelila njihovu zajedničku fotografiju u okviru koje je napisala da je neizmerno srećna, ali je i svog verenika nazvala suprugom, zbog čega su mnogi zaključili da su se tajno venčali.

- Ja sam najsrećnija žena na svetu. Pronašao si me i znao si da želim pronaći sreću i milost, sve u isto vreme. Presrećna sam što si mi ti muž - napisala je Lindzi na Instagramu.

- Moj život i moje sve. Svaka žena bi trebalo da se oseća svaki dan - dodala je glumica, a njena objava napravila je pometnju.

 

 

"Da li si se udala?", "On je tvoj muž?", "Čestitamo bračnom paru", "Venčali ste se u tajnosti" - bili su samo neki od komentara znatiželjnih fanova.

Podsetimo, Lindzi i Bajder su se verili u novembru prošle godine, kada joj je on darivao verenički prsten koji košta čak 250.000 dolara!

Kako su govorili stručnjaci za nakit za tamošnje medije, prsten je naverovatnije izrađen od belog zlata i platine i Šamas je za njega potrošio najmanje četvrtinu miliona evra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike