Naš pevač mogao da nastrada! Zamalo da ga pregaze konji na snimanju spota: Samo sam stavio ruke na lice, nisam znao šta ću

27.06.2023

19:17

0

Sve je moglo da se završi fatalno

Naš pevač mogao da nastrada! Zamalo da ga pregaze konji na snimanju spota: Samo sam stavio ruke na lice, nisam znao šta ću
Emir Đulović - Copyright Damir Dervišagić

Da život estradnih zvezda nimalo nije lak, govori i činjenica da, koliko god vole i uživaju u svom poslu, nekad mogu da im se dese nepredviđene situacije, kao u slučaju pevača Emira Đulovića.

Kako je izdao novu pesmu, on je ispričao šta ga je to zadesilo na snimanju spota, kada je krdo konja krenulo ka njemu.

24sedam/Nenad Vujanović
Emir Đulović

- To se snimalo tako da to bude prizor iz mog sna, kao da snimamo mini film. Trebalo je ja da stojim, a da se konji kreću oko mene - počeo je Emir u emisiji "Puls Srbije", pa dodao:

- Bio sam na poziciji i kada su pustili konje oni su potrčali pravo prema meni. Samo sam sklopio ruke preko lica i gledao kao da sačuvam glavu. Oni su me srećom zaobišli, ali jedan od njih mi je zgazio nogu, što nije bilo nimalo prijatno!

Ivan Kovačić
Emir Đulović

Kako je Emir još dodao, uslovi na snimanju spota su bili dosta izazovni, s obzirom na to da je temperatura bila jako niska, a jedna devojka je morala da uđe po hladnoći u vodu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike