Emir Đulović priznao da se divi Jeleni Karleuši: Ona je posebna, unikatna

09.11.2020

12:26 >> 12:14

0

Pevač ima samo lepe reči za stariju koleginicu

Emir Đulović priznao da se divi Jeleni Karleuši: Ona je posebna, unikatna
Copyright 10, December, 2019, Belgrade - Promotion of a duet song Indire Radic and Amel Ceman - Cemo held in cafe Kosnica. Emir Djulovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages. 10, decembar, 2019, Beograd - Promocija duetske pesme Indire Radic i Amela Ceman - Cemo odrzana u kaficu Kosnica.

Mladi pevač Emir Đulović proslavio se pesmom “Cipele”, koju je otpevao sa koleginicom Andreanom Čekić, nakon čega je došlo do svađe između njih o kojoj su oboje u nekoliko navrata pričali.

Ostatak privatnog života Emir se trudi da sakrije od očiju javnosti, a o ostalim kolegama ima lepo mišljenje. Tako je sada pohvalio Jelenu Karleušu istakavši da ga oduševljava njena jedinstvenost.

– Neko ko je poseban i unikat na našoj javnoj sceni je Jelena Karleuša. Ona je zaista neko ko vredno radi na pesmama i pevanju. Sve reči hvale imam za nju. Njen nastup je nesvakidašnji i ide ispred vremena. Što se tiče žena, svoj privatni život pokušavam da sačuvam za sebe. Ne volim da mešam privatno i poslovno, a neka za sada ostane tajna da li sam zauzet ili nisam – rekao je Emir u emisiji “DeToxic”.

PROČITAJTE JOŠ:

Zijah Sokolović zaražen koronom: Hospitalizovan zbog jakih simptoma!

Olivera Katarina: Živim kao podstanar i samujem u četiri zida

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: DeToxic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike