Nezapamćeni spektakl na Ušću: Drugo veče festivala Belgrade Music Week nadmašilo sva očekivanja

25.06.2023

18:25

0

Senidah, Rasta, Corone i Rimski, Mili su napravili odličnu atmosferu

Nezapamćeni spektakl na Ušću: Drugo veče festivala Belgrade Music Week nadmašilo sva očekivanja
Belgrade Music Week - Copyright Foto: Live Production

Belgrade Music Week festival oborio je dosadašnje rekorde, kako po broju posetilaca, tako i po specifičnim izvođačima, ali i njihovim koncertima koji nikoga nisu ostavili ravnodušnim. 

Publika je sa nestrpljenjem u redovima čekala da se kapije otvore, kako bi zauzeli što bolje mesto i ispratili nastupe omiljenih izvođača. 

Foto: Live Production
Belgrade Music Week

Svi uzrasti su došli sinoć na beogradsko Ušće - mesto gde je dobar provod uvek zagarantovan, ali ujedno i mesto koje spaja ljubav, emociju i dobar zvuk. 

Šest sati živog programa, pratili su gromoglasni aplauzi. Publika je zajedno sa izvođačima pevala njihove najveće hitove i uživala u toploj junskoj noći. 

Foto: Live Production
Belgrade Music Week

Ušće je sinoć ujedinilo čitav region - posetioci iz svih zemalja Balkana uživali su u performansima koje su pripremili izvođači. Dugo očekivani nastupi Senidah, Raste, Corone i Rimskog, Milija i mnogih drugih još jednom su opravdali činjenicu da je ovo najveći regionalni festival popularne muzike.

Foto: Live Production
Belgrade Music Week

Na istom mestu publiku večeras očekuju mnogobrojna iznenađenja, ali i dobra energija Teodore Džehverović, Devita, Albina i Eme Radujko, Crnog Ceraka i i još izvođača koji su spremni da pokažu da Beograd zajedno sa ovim festivalom jeste centar sveta upravo ovih muzičkih žanrova.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike