Paparaco! Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović zajedno na slavlju: Cecin bivši sada svu pažnju poklonio njoj (FOTO)

26.06.2023

08:30

2

Ponašao se kao džentlmen

Paparaco! Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović zajedno na slavlju: Cecin bivši sada svu pažnju poklonio njoj (FOTO)
Bogdan Srejović i Jovana Ljubisavljević - Copyright Foto: 24sedam

Misicu i bivšu učesnicu rijaliti programa „Zadruga”, Jovanu Ljubisavljević i njenog novog momka Bogdana Srejovića uslikao je paparaco 24sedam na jednom privatnom slavlju. 

Posle raskida sa Cecom Ražnatović, mnogo se pisalo o ljubavnom životu beogradskog biznismena, a onda se saznalo da ga je upecala Ljubisavljevićeva, te da su vezu nekoliko meseci držali u tajnosti. Svoju ljubav je par donedavno krio, a kada su uhvaćeni na delu, oni su i priznali da su zajedno, ali detalje svog odnosa ne žele da dele sa javnošu.

Paparaco 24sedam ih je uslikao na jednom privatnom slavlju, a da je njihova veza ozbiljna govori i to što je Bogdan na proslavu došao u društvu svoje nežnije polovine. 

Prema rečima našeg izvora, par je bio odličnog raspoloženja. Celo veče su razmenjivali nežne poglede, Bogdan se ponašao kao pravi džentlmen, sedeli su, pričali, a onda i đuskali.

Podsetimo, Jovana je potvrdila za medije da njena ljubav sa Bogdanom cveta, ali da detalje veze ne žele da dele ni sa kim. 

- Da, tačno je. Zajedno smo i lepo nam je, ali smo se mi dogovorili da tu našu privatnost ostavimo za naša četiri zida. Istina je, ali sve ostalo ostaje samo za nas - kazala je ranije Ljubisavljevićeva. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike