Osman Karić žestoko isprozivao Jovanu i Cecinog bivšeg: Da nije Stefana, ne bi imali ni gaća

17.04.2023

11:52

0

Autor: N. M.

Ironično kaže da su dobar par

Osman Karić žestoko isprozivao Jovanu i Cecinog bivšeg: Da nije Stefana, ne bi imali ni gaća
Osman Karić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Bivša misica Jovana Ljubisavljević otvoreno je pričala da je u vezi sa Bogdanom Srejovećem, bivšim dečkom Cece Ražnatović, a njihov odnos prokomentarisao je i Osman Karić.

- Da, tačno je. Zajedno smo i lepo nam je, ali smo se mi dogovorili da tu našu privatnost ostavimo za naša četiri zida. Istina je, ali sve ostalo ostaje samo za nas - izjavila je Jovana, a sada je nije štedeo otac Stefana Karića, koji je napisao na Instagramu:

ATAImages/Antonio Ahel
Jovana Ljubisavljević

- Divan su par. U tome je stvar. Sad hejteri znate informaciju iz prve ruke. Poslednje veče kad Stefan reče da je kraj. Sedeli su u separeu, u ćošku je kutak, a Cecin bivši preko puta. Gledali se i smešili, flertovali, pa su i grešili. To veče se na Instagramu zapratili, bilo im je lepo, ni račun nisu platili. Stefan plaća... Da nije njega, ne bi imali ni gaća - napisao je, pa nastavio u istom stilu:

ATAImages/ Antonio Ahel
Bogdan Srejović

-  Stefana su hejteri optužili, za to vreme njih se dvoje u tajnosti družili. Stefan jedva osta živ, sada znate da on nije ništa kriv. Mačak imaš lepu macu, lepe zube, konjsku facu. Izvini, po čemu si poznat? Izvini, nisam te prepoznao, Cecin bivši kažeš, aha - napisao je Osman jednom prilikom na Instagramu.

Podsetimo, Ljubisavljevićeva je na Veliki petak farbala jaja, a pripadnici sedme sile su je odmah  pitali je da li ju je dečko tog dana pratio u stopu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Stefan Karić

- Da, bio je tu - sa velikim osmehom je rekla Jovana za "Republiku".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike