Ispisala se iz škole zbog vršnjačkog nasilja: Ema Radujko otvorila dušu o agoniji kroz koju je prošla i hejt komentarima!

30.05.2023

22:31

1

Roditelji i profesori su joj najviše pomogli

Ispisala se iz škole zbog vršnjačkog nasilja: Ema Radujko otvorila dušu o agoniji kroz koju je prošla i hejt komentarima!
Ema Radujko - Copyright Instagram printscreen/emaradujko

Mlada pevačica Ema Radujko na sceni je od 17. godine, a nedavno je privukal veliku pažnju zbog javnog simpatisanja sa Mihajlom Veruovićem Vojažem.

Ema je zbog muzičke kariejre morala da napusti srednju školu, a sada je otkrila brojne detalje iz privatnog života.

Iako se dosta spekulisalo o njenom ponašanju pred kamerama, te su joj mnogi zamerali zbog načima oblačenja i predstavljanja u javnosti, s obzirom da je jako mlada, Ema kaže da komentarima na društvenim mrežama ne pridaje značaj.

Instagram printscreen/emaradujko
Ema Radujko

- Da bih nečiju kritiku prihvatila taj neko mora mnogo da mi znači i da ima neku veliku ulogu u mom životu da bih kritiku prihvatila. Znači, ne mogu da prihvatim neku kritiku ili komentar osobe koja, kao prvo se nije prikazana na Instagramu ili da uvažim komentar neke osobe koja me uopšte ne poznaje, a koja će da mi kaže kako ja i šta bih ja trebalo da radim. Ne. Tu samo slušam najbliže ljude i svoj tim.

Smatra da nije loš primer mladima

- Ja koliko god pokazivala svoje telo ja ne promovišem nikakav loš život. Ne šaljem poruku ajde sada svi da se opijamo, da živimo ovakav ili onakav život, ja promovišem zdrav život. Ja sam devojka koja trenira, koja je na ishrani, koja stalno to kači i meni je to mnogo važno. Logično je da ću pokazati svoje telo. I znam da sam, koliko god ljudi to poricali po društvenim mrežama, uzor. Uzor sam mnogim devojkama. I to vidim i kada se pojavim u teretani i po tome koliko mi devojaka piše i šta mi govore uživo kada me sretnu, Nekako, od kada sam ja počela toliko da kačim i da promovišem trening i zdrav život mnogo devojaka se uključilo i počelo isto to da radi, tako da mi je stvarno jako drago pa ne obraćam pažnju na sve te negativne komentare.

Bila je na meti vršnjačkog nasilja

Radujko je nedavno završila srednju školu, a prilikom pohađanaj iste susrela se sa brojnim nedaćama.

- Jesam. Baš je bio problem što se bavim ovim poslom i što sam to što jesam i što sam uglavnom bila u toj školi jedna od onih koja mnogo vodi računa o sebi i svojoj higijeni. I imala sam baš problem sa devojkama pogotovo zbog toga što je to bila medicinska škola. Stvarno sam imala jako velikih problema i zbog toga sam se prebacila na vanredno školovanje jer nisam mogla to da podnesem. Nekako kada ustanemo ujutru i odemo u školu valjda treba da se osećamo kao da smo kod kuće, ali dobro - priznala je Ema za "Telegraf".

Instagram printscreen/emaradujko
Ema Radujko

- Bilo je svega, bukvalno, ne bih toga ni da se prisećam. Ja sam ok, nekako sam se navikla ubrzo i prihvatila sve to ali uopšte nije bilo prijatno. I baš mi je krivo ako se to nekim devojkama dešava ja im poručujem da ništa to ne traje dugo i da se taj krug brzo okrene i sve dođe na svoje.

Vanredno završila školu zbog nasilja

Mlada pevačica istakla je da je podelila sa roditeljima kroz šta prolazi, kao i sa profesorima, te da su joj oni dosta pomogli.

- Ja sve podelim sa svojim roditeljima i to preporučujem mladima da se uvek obrate kome god mogu, da ne drže nikako to u sebi jer niko nije zaslužio da trpi bilo kakvo nasilje. Naravno, obratila sam se svojim roditeljima, obratila sam se profesorima i prosto, nekako svi smo zajedno rešili da se posle dve godine u toj školi prebacim na vanrednu nastavu, što je meni bilo olakšavajuće.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike