"Ciljano mi je rušena karijera, ali nisu uspeli" Ceca Ražnatović se prisetila 2003. godine: To je bio strašan pad i udarac

25.06.2023

17:39

0

Osvrnula se i na saradnju sa Marinom Tucaković

"Ciljano mi je rušena karijera, ali nisu uspeli" Ceca Ražnatović se prisetila 2003. godine: To je bio strašan pad i udarac
Ceca Ražnatović - Copyright Printscreen Premijera Vikend specijal

Ceca Ražnatović proteklog petka održala je veliki solistički koncert u Nišu, posle deset godina pauze pred oko 15 hiljada posetilaca. Osim fanova, Cecu su iz publike bodrili i roditelji.

Posle održanog koncerta, Ceca nije krila sreću, pa se prisetila i svojih početaka i brojnih uspona i padova tokom preko 30 godina duge karijere.

- Ja sam počela na zdravim temeljima, bio je rizik da li ću prevazići mutaciju. Sve je bio veliki rizik, ali imala sam zdrave temelje i najjaču moguću podršku, mojih roditelja, jer sam bila maloletna. Bila sam lokalna zvezda, a onda se desio "Cvetak zanovetak", a ostalo je istorija - priča Ceca.

Printscreen Premijera Vikend specijal
Ceca Ražnatović

"2003. sam imala strašan pad i udarac"

- Kad sam imala najgore trenutke i najbolnije udarce i kad je ciljano rušena moja karijera, nisu uspeli. Ja sam 2003. imala strašan pad i udarac, pa sam 2006. imala 120.000 na Ušću, a onda 2011. jak udarac, u pleksus, jedva sam se povratila, 2013. onda 250.000 na Ušću. Jaka leđa su mi stvorila moje pesme. Pesme koje napisala Marina Tucaković, poruke koje je slala, ona je dovela sve te ljude u moj život. To su i kompozitori, to je metaforički sveto trojstvo - pričala je Ceca.

Prosetila se saradnje sa Marinom Tucaković, pa priznala da su im se često i razilazila mišljenja.

- Ja sam se otpevala kako je napisala, ja sam izvrnula kad se snimao spot. Sećam se kako je govorila: "Šta je ovo? Ja nisam ovo, kakva ljubavnica? Vidim da prolazi, ali to nije tema", ona je bila mekana za saradnju, topla, nije imala gram sujete. Takve slike je mogla samo ona da predoči na melodiju. Moglo je da se desi da kažem da bih nešto tvrđe, ali smo se u svemu dogovorale i nikad nije uradila nešto da kažem da mi se ne svđa. Odlično me je poznavala, osećala je moje srce, emocije. Znala je da priča priče koje su mi se u životu dešavale, a da nije imala pojma, toliko me je dobro poznavala i osećala. Neke pesme sam otpevala mnogo pre, nego što su mi se desile - priča Ceca u "Premijera - Vikend specijalu".

Printscreen Premijera Vikend specijal
Ceca Ražnatović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike