Pevač progovorio o saradnji sa Marinom Tucaković, otkrio dugo čuvanu tajnu: Imala je veliki uticaj

18.06.2023

22:49

0

Odbijao je da snimi pesmu koju je ona želela, a na kraju mu je postala lična karta

Pevač progovorio o saradnji sa Marinom Tucaković, otkrio dugo čuvanu tajnu: Imala je veliki uticaj
Marina Tucaković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marina Tucaković je definitivno obeležila živote mnogim pevačima i pevačicama, kada im je stvorila hitove koji su lansirali njihove karijere.

Međutim, bilo je i onih koji nisu bili baš "poslušni", pa se nisu slagali sa njenim izborima. Takav je bio i Goran Gluhaković, poznatiji kao Goran OK bend. On, naime, nije želeo da peva stihove "Daj mi Ferari crveni", a ispostavilo se da će mu oni obeležiti karijeru.

- Nisam sebe video u tom smeru, iako je kompletan album bio baš onakav kakav sam hteo, a taj tekst „Ferari“ mi je Marina Tucaković dala tek na kraju. To je bio jedini tekst koji ja nisam znao, jer sam ga zapravo dobio kada sam došao u studio. Kada sam video taj naslov, ja sam prebledeo, pitao sam se šta je sad ovo pored toliko lepih pesama?! - prisetio se Goran i dodao da je ipak sve prepustio profesionalcu kakva je Marina bila.

Antonio Ahel/ATAImages
Goran Gluhaković, OK Bend

- Vrlo jednostavno me je Marina ubedila da to snimim jer je imala veliki uticaj na mene, bila je neko kome sam mnogo verovao i nikada se nisam prevario kada sam je poslušao. Zapravo sam se prevario kada je nisam poslušao.

Goran je otkrio i šta se dogodilo jednom prilikom, kada nije hteo da posluša Marinu.

- Sećam se, snimao sam jedan album gde je ona mene molila da to ne ide tako i kada sam izašao iz studija, ona je zvala Žiku iz „Zane“ i rekla mu je da je bolje da udarim sada glavom nego kasnije. Tako je i bilo jer sam ja hteo da uradim neki čvršći rokenrol, a ona nije bila za to. Hteo sam da eksperimentišem nekako - priznao je frontmen grupe „Ok band“ koji tvrdi da bez obzira u kakvom repertoaru se pevač pronalazi da treba „šarati“ kada je reč o muzičkim pravcima.

ATAImages/Antonio Ahel
Marina Tucaković

- Pogledajte najveće zvezde, pogledajte Cecu, Brenu, na primer Cecin album „Pusti me da raskinem s njom“ je drugačiji od onoga što je ona snimala, a pokidala je, ma raznela. Mora muzički stil malo da se pomera po mom mišljenju, mislim da je to prava stvar - istakao je Gluhaković, piše Grand.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike