Dragan Marinković Maca otvoreno o porodici, pa velikom savetu jednog beogradskog mangupa: Imaćeš tek kad naučiš da kažeš „ne"!

03.06.2023

18:20

0

Sa sinovima gleda da bude prijatelj, a svoju prošlost - nikako ne zaboravlja

Dragan Marinković Maca otvoreno o porodici, pa velikom savetu jednog beogradskog mangupa: Imaćeš tek kad naučiš da kažeš „ne"!
Dragan Marinković Maca - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dragan Marinković Maca je tokom jednog televizijskog gostovanja „pokrio" razne teme. Od svog, pa sve do detinjstva njegovih naslednika, nema čega se nije dotakao. U okviru emisije „Balkanskom ulicom" koja se emituje na televiziji „Blic" istakao je kako sa sinovima gleda da bude prijatelj i da sve probleme koje imaju - rešavaju razgovorom.

Prisetivši se svojih dana iz rane mladosti, kazao je:

- Prvi, evo jedna svećica. Moj prvi rođendan, moja mama, mamina mama, baba Marija i tata - objašnjavao je on, koji je u tinejdžerskim godinama ostao bez oca.

U jednom trenutku, inače, Maca se iz Sarajeva, gde je živeo sa majkom, bio preselio u Beograd, gde mu je tata bio. Dosta vremena je onda proveo na relaciji.

- Beograd je ozbiljan grad, metropola, pojede te, pljune ovako... - komentarisao je on.

Dragan Marinković Maca, ATAImages/ A.A.
 

Dotakavši se vremena kad je „moglo da se ide bilo gde", u razgovoru s voditeljkom izjavio je u poznatom stilu:

- Gde si to ti letovao nego preko sindikata, na moru aranžman deset dana, dva noćenja - pa sve nasmejao.

Pošto se potegla priča i oko toga kako ga život baš i nije mazio, ispričao je koji je savet svojevremeno dobio od izvesnog beogradskog mangupa.

- Kaže on meni: „Znaš kada češ ti imati?, kažem: „Kad, oči moje?". „Kad budeš znao reći ne!" - naglasio je tada, a pošto su se pred kamerama svirale i pesme po njegovom izboru, on se drage volje prisetio druženja s Acom Lukasom, te Sinanom Sakićem i Džejom, koji više nisu među nama.

Dragan Marinković Maca, ATAImages/Antonio Ahel
 

U nekoliko navrata, takođe, osvrnuo se i na vaspitanje sinova.

- Kada si već ostvaren kao roditelj, onda trebaš i tu svoju dečicu da napraviš ljudima - smatra Maca u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike