Dragana Marinkovića Macu zbog fotke iz mladosti uporedili sa Džerardom Batlerom: Kakav frajer! (FOTO)

28.11.2022

13:59

1

Svi su oduševljeni kako je izgledao, ali i iznenađeni koliko se ugojio

Dragana Marinkovića Macu zbog fotke iz mladosti uporedili sa Džerardom Batlerom: Kakav frajer! (FOTO)
Dragan Marinković Maca - Copyright ATAImages/ A.A.

Glumac Dragan Marinković Maca osvojio je srca publike, naročito svojih obožavateljki, kada je objavio fotografiju iz mladosti.

Dok je danas Maca potpuno sed, pa i sa viškom kilograma, nekad je izgledao potpuno drugačije iako je, zapravo, imao isti imidž. Njegova fotografija iz mlađih dana iznenadila je sve, iako je sasvim sigurno od iste prošlo možda i tridesetak godina. 

Nasmejan, sa razbarušenom kosom, Maci su fanovi na Instagramu delili komplimente.

"Isti Džerard Batler", "Ko bi rekao da je takvo lepotance bio", "Što se ugoji tako kad si bio zgodan", "Lep si macane", "Kakav frajer", "Al si bio mlad i lep, a sad si samo lep" - bili su samo neki od komentara njegovih pratioca na Instagramu.

- Život se sastoji od godina koje ne znače ništa, i trenutaka koji znače sve - napisao je on ispod objave.

 

 

Inače, Maca je oženio 20 godina mlađu devojku, Jovanu, koja je po zanimanju frizerka, iako je posle razvoda od prve supruge rekao da više neće stati pred oltar.

Želi još dece

Maca i Jovana još uvek nemaju zajedničku decu, ali je jednom istakao kako se ona lepo slaže sa njegovim sinovima. Prisetio se i trenutka kada je Jovana 2019. godine u trećem mesecu trudnoće izgubila trojke koje su očekivali.

ATAImages/ A.A.
Dragan Marinković Maca sa suprugom Jovanom

- Imao sam sa Jovanom taj nemio događaj, taj pobačaj... trojke su bile, i bogu se molim... to je bilo pre dve i po godine. Mislim da je Jovana baš zaslužila, vidim je kakva je sa mojom decom, mora je Bog počastititi detetom, jer bila bi sjajna majka. I ja bih inače voleo. Kad me neko pita šta bih, ja bih voleo fudbalski tim dece negde kraj mora u nekoj hacijendi i da sam ono kvartalno sa familijom, pa da onda moram neki film da radim pa me nema tri meseca i onda opet sa decom. Volim decu, deca i putovanja su smisao života - rekao je glumac svojevremeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike