Keša otišla na rutinski zahvat, pa zamalo izgubila život: Bilo je strašno!

25.06.2023

07:59

0

Pevačica se tek sada „vratila na noge"

Keša otišla na rutinski zahvat, pa zamalo izgubila život: Bilo je strašno!
Keša - Copyright Profimedia

Keša nema koga nije šokirala pošto je javno priznala kako je otišla na rutinsku intervenciju zamrzavanja jajnih ćelija, pa umalo umrla zbog izuzetno retkih komplikacija koje su, u njenom slučaju, brzo posle zahvata usledile. Čitava drama dogodila se u januaru, istakla je pevačica za „SELF". U to vreme, imala je nastup na Bahamima i, iznenada, posle šoua osetila je nikad veću slabost. Po hitnom postupku, prevezli su je u bolnicu gde je provela devet dana.

- Tek sad imam utisak da sam se „vratila na noge" - naglasila je šest meseci kasnije za pomenuti magazin.

- Bilo je strašno, a samo sam svoje reproduktivno zdravlje uzela u svoje ruke. I podržavam svakoga ko napravi takav korak - naglasila je Keša i uprkos tome što je zbog svega prošla kroz sam pakao.

Inače, pevačica i ranije nije ćutala o svojim zdravstvenim mukama. Godine 2022, naime, saznala je da je osoba sa CVID-om (obična varijabilna imunodeficijencija, primarni poremećaj imuniteta kog karakteriše smanjena sposobnost proizvodnje imunoglobulina).

- Nikad nisam htela da budem neka „ranjena srna", a i imidž sam izgradila na ludim izlascima i „partijanju" do zore... - istakla je za isti magazin na tu temu pevačica, kojoj su lekari savetovali da zamrzne svoje jajne ćelije i upravo iz tog razloga što joj je imuni sistem izuzetno slab.

Ipak, izvukla je i jednu pozitivnu lekciju iz čitave svoje „zdravstvene zavrzlame".

Keša, Profimedia
 

- Naučila sam da je san najbitnija stvar. Jedno 29, 30 godina ja sam to, iskreno, uzimala zdravo za gotovo. I dalje imam utisak da nadoknađujem propušteno, po tom pitanju. Baš se trudim da spavam što viđše mogu, to mi je na vrhu liste prioriteta i na to ne dam - naglasila je Keša.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike