Emili Ratajkovski želi još jedno dete: Manekenka spremna na vaspitavanje bez muškarca - zamrznuće jajne ćelije!

01.04.2023

23:39

0

Već uživa u majčinstvu sa dvogodišnjim sinom

Emili Ratajkovski želi još jedno dete: Manekenka spremna na vaspitavanje bez muškarca - zamrznuće jajne ćelije!
Emili Ratajkovski - Copyright Profimedia

Manekenka Emili Ratajkovski (31) nedavno je u privatnom četu s fanovima otkrila da bi volela da dobije još jedno dete, te da razmišlja o opciji da to učini bez partnera. 

Naime, Emili smatra da joj za odgajanje deteta nije potreban muškarac i da razmišlja da za koju godinu zamrzne jajne ćelije, kako bi mogla kasnije iskoristiti i tu opciju. 

- Mnogo mojih prijateljica je zamrzlo svoje jajne ćelije kako bi kupile još malo vremena, radi karijere koju žele ili nade da će upoznati potencijalnog partnera s kojim žele dobiti dete. Takođe poznajem puno osoba koje žele da postanu roditelji, ali idu na IVF jer ne mogu ostati trudni prirodnim putem - otkrila je manekenka. 

Profimedia
Emili Ratajkovski

Emili je nedavno uhvaćena u strastvenom poljupcu s pevačem Harijem Stajlson (26), a fanove je zanimalo da li vidi mladog pevača u potencijalnoj ulozi oca. Rekla je da to nije opcija. 

Manekenka je 2021. godine objavila zbirku eseja "My Body" gde je raspravljala o muško-ženskim odnosima, a nedavno je u podkastu rekla da muškarci ionako "samo razmišljaju o svojim penisima". 

- Nisam sigurna hoću li pronaći nekoga s kim bih htela odgajati dete - rekla je Emili, inače majka dvogodišnjeg sina Silvestara, a komentarisala je i da ne bi volela da odrasta bez brata ili sestre, te da uživa u majčinstvu. 

Sina je dobila u braku s filmskim producentom Sebastijanom Berom Meklerdom, od kog se nedavno razvela. 

Profimedia
Emili Ratajkovski i Sebastijan Ber Meklerd

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike