„Ipak nije bilo vrele akcije!" Keša o iskustvu s duhovima: Pevačica promenila ploču!

11.07.2022

07:25

0

Dugo je insistirala da je „među njima bilo nečega", da bi sada ponovo - sve ostavila bez teksta, ali „novom verzijom"

„Ipak nije bilo vrele akcije!" Keša o iskustvu s duhovima: Pevačica promenila ploču!
profimedia-0684133046 - Copyright Profimedia

Pevačica Keša ponovo je sve iznenadila pošto je progovorila o svom iskustvu s duhovima. Paranormalnim se pozabavila u okviru serijala „Conjuring Kesha", pa za „Daily pop" ipak priznala da nije imala nikakvo „konkretno se*sualno iskustvo s duhom", već da je iskusila „samo nežno buđenje".

Oko ovoga se svakako podigla velika prašina, prenose strani mediji, jer je ponovo - mnogo onih koji nikako ne mogu da veruju šta priča.

- Bila sam u Teksasu tada i nešto me je probudilo, dok sam spavala u krevetu u kom je bio i moj dečko. Kao da sam osetila dodir duž čitavog tela - prisećala se ona, koja je 2012. godine tokom pojavljivanja u „Conan-u" ipak „pevala drugu pesmu".  

- Probudila sam se i pogledala u donju ivicu kreveta, a tamo je stajala neka žena. Tako da, ništa konkretno, kao što sam bila mislila. Ona me je tek, eto, bila probudila - naglasila je ovoga puta.

Keša je, navodno, još kao mala doživljavala ove neobične susrete, ali oni tada, kako je bila objasnila, svakako nisu bili se*sualne prirode, kao ni generalno strašni za nju - pošto se navikla.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kesha (@iiswhoiis)

 

- Uvek me je fasciniralo to nešto paranormalno, nešto što nije sa ovoga sveta, što ne može da se objasni - komentarisala je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike