„Ako može ovako svaki dan, hvala!" Danijela Dimitrovska se baškari po Budvi: Ispozirala u kupaćem kostimu pa napravila haos! (FOTO)

02.06.2023

18:55

0

Vidi se da o liniji maksimalno vodi računa

„Ako može ovako svaki dan, hvala!" Danijela Dimitrovska se baškari po Budvi: Ispozirala u kupaćem kostimu pa napravila haos! (FOTO)
Danijela Dimitrovska - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bivša supruga voditelja Ognjena Amidžića, manekenka Danijela Dimitrovska, otputovala je u Budvu pa iz jednog luksuznog rizorta najavila „spamovanje" na Instagramu.

Pokazavši lepote iz svoje trenutne okoline koje će joj i biti inspiracija za te brojne, dalje objave, Danijela je preko svega još i ispozirala u kupaćem kostimu, pa umalo „srušila" mrežu zavidnom figurom.

- Ovako ako može svaki dan, hvala unapred - poručila je uz pun tanjir voća u okviru „storija", pa i ne čudi što je krasi tako dobra linija.

Podsetimo, posle razvoda od voditelja, Danijela je ljubavnu sreću pronašla kraj mladog fudbalera Jevrema Kosnića, prenose mediji. Upitana na tu temu, međutim, pojavivši se nedavno na proslavi rođednana magazina „Story", pred okupljenim medijima nije želela da se upušta u detalje nove romanse.

- Mogu samo da kažem da sam srećna, to je sve što ću večeras komentarisati na temu svog privatnog života - naglasila je bila ona.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike