Ognjen i Danijela, godinu dana nakon razvoda, uživaju u novim ljubavima: Poljupci i zagrljaji pršte na sve strane (VIDEO)

22.06.2023

10:13

0

Nekadašnji supružnici su očigledno pronašli prave partnere za sebe

Ognjen i Danijela, godinu dana nakon razvoda, uživaju u novim ljubavima: Poljupci i zagrljaji pršte na sve strane (VIDEO)
Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

U julu prošle godine javnost je iznenadila vest da se razvode Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska. Danas, skoro godinu dana kasnije, njih dvoje uživaju u novim ljubavima.

Kako je 24sedam prvi pisao, Ognjen Amidžić uplovio je u vezu sa koleginicom iz njegove emisije, 13 godina mlađom Minom Naumović, a zajedno su već nekoliko meseci. Tek nedavno saznalo se da je i njegova bivša supruga uplovila u romansu sa sedam godina mlađim fudbalerom Jevremom Kosnićem.

Bivši supružnici su pokušavali da skrivaju vezu od očiju javnosti, ali čak i kada se saznalo, oni o novim partnerima nisu želeli da pričaju. No, ljubav ne skrivaju i zapravo je sve više prikazuju.

Tako je ekipa "Paparaco lova" uhvatila Ognjena i Minu nakon snimanja emisije "Amidži šou", kada su se zajedno uputili u drugi studio, gde se nalazi garderoba. Kada su se presvukli, seli su u auto, a onda napravili pauzu na pumpi kako bi se počastili sladoledom, a poljubaca i zagrljaja nije manjkalo.

S druge strane, Danijelu i Jevrema je ekipa pomenute emisije uhvatila u šetnji. Oni su se kretali od stana gde Danijela živi nakon razvoda, pa otišli do Beograda na vodi, a onda i do samog centra grada. Uglavnom su išli jedno pored drugog, ne držeći se za ruke, ali je neretko Jevrem umeo da zagrli Danijelu i poljubi je.

Reklo bi se da su oboje našli partnere koji im prijaju, a kakva će im sudbina sa njima biti, pokazaće vreme. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike