Jelena Tomašević progovorila o smrti oca: Ne postoji osoba koja je na ovako nešto spremna

24.06.2023

11:34

0

Pevačica objašnjava kako je on bio veoma ponosan kada ju je prošle godine video da peva sa Bočelijem i da, kao i svi, nije bila spremna na njegov odlazak

Jelena Tomašević progovorila o smrti oca: Ne postoji osoba koja je na ovako nešto spremna
Jelena Tomašević - Copyright 24sedam/Mladen Mijatović

Jelena Tomašević prošla je kroz veoma težak period pošto je ostala bez oca, ali se trudi da sve podnese stoički. Govoreći o njegovoj smrti, objasnila je kako je on bio jako ponosan kada ju je prošle godine video kako peva sa Bočelijem i da, kao i svi, nije bila spremna na njegov odlazak.

- Zbog porodice sam poslednjih dana sve odložila. I album i sve novo što sam pripremala. Želja mi je da to završim i predstavim nove pesme i organizujem novu turneju - istakla je za jedne medije ona, pa se zatim prisetila trenutka kada ju je on, tada iz publike, pored ostalih članova porodice takođe bodrio.

Jelena Tomašević, koncert u Kombank dvorani Promo/Live Production
 

- Moj tata je prošle godine bio u publici, presrećna sam što sam uspela da ga učinim tada najponosnijim ocem na svetu. Nažalost, život se dešava svakog dana, uz porodicu i molitvu je sve lakše, ne postoji osoba koja je spremna na odlazak roditelja.

Jelena se onda setila i toga koliko je ona bila ponosna kada joj je stigao poziv da se na velikoj pozornici nađe sa čuvenim muzičarem, koji je u međuvremeno imao samo reči hvale za nju. Čak su zajedno nastupili i kasnije u Abu Dabiju.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Prošle godine sam imala tu čast da nastupam sa maestrom Andreom Bočelijem i to je bio prvi festival, a ove godine sam bila u publici. Divne emocije i iskustvo me vezuju za ovaj festival. To se doživi jednom u životu ili dva puta, posle sam u Abu Dabiju nastupala sa Bočelijem. U Beogradu je bilo drugačije, ogromna trema i odgovornost - rekla je Jelena, te je dodala da li je u kontaktu sa Bočelijem:

- U kontaktu smo sa njegovim saradnicima, volela bih da se to ponovi. Divan je osećaj pevati sa njim.

Tomaševićeva je krajem maja, inače, bila u Čikagu gde je imala koncerte, ali kako kaže, nije samo radila.

- Bilo je divno, videla sam se i sa drugaricom iz detinjstva, imala sam potpuni ugođaj, nisam samo radila, već sam malo i uživala, prisetila se kroz osmeh. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Ćerka svira klavir i ide na folklor

Ćerkica Nina, koju ima u braku sa glumcem Ivanom Bosiljčićem njen je najveći ponos ali o talentu za muziku ili glumu ne diskutuju.

- Ne mešam joj se previše u izbor. Išla je na odbojku, ritmičku gimnastiku, na atletiku jedno vreme i na kraju je izabrala folklor, drago mi je da je nismo nagovarali. To je čini srećnom. Kreće u peti razred muzičke škole, svira klavir. Sluša uglavnom stranu popularnu muziku, ali naravno da zna moje pesme, ima neke omiljene. Upoznata je sa trendovima, i zna sama da izabere šta je dobro, a šta ne, takve su joj i drugarice - istakla je ponosno pevačica i dodala:

- Puštam je da sama pronalazi svoj zvuk. Dok je odrastala sam uticala na to šta je dobar tekst, koja je poruka kog teksta, što to nije dobro i obrnuto. Sada valjda i sama shvata šta bi trebalo da sluša.

(Blic)

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike