Marija Mikić otkrila detalje venčanja: Đokovićeva snaja zadužena za stajling, a evo ko će joj čuvati decu dok svadba ne prođe

19.06.2023

22:21

0

Priznaje da će i pojedine koleginice biti pozvane

Marija Mikić otkrila detalje venčanja: Đokovićeva snaja zadužena za stajling, a evo ko će joj čuvati decu dok svadba ne prođe
Marija Mikić i Jovan Pantić - Copyright Instagram screenshot / jokarica89

Pevačica Marija Mikić nedavno je obelodanila vest o udaji za verenika Jovana Pantića, sa kojim već ima dvoje dece.

Marija je sa Jovanom dobila ćerku Đurđu, a samo četrdeset dana nakon njenog rođenja, Mikićeva je saznala da je ponovo trudna. Posle ćerkice, na svet je donela i sina, kome su dali ime Milija, a sada su rešili da svoju ljubav podignu na viši nivo i krunišu je brakom.

Pevačica je sada progovorila o planovima za svadbenu ceremoniju, ali i vaspitanju dečice koje želi da upiše u državni vrtić jer, kako kaže, najbitnije joj je da se socijalizuju i stvaraju dobre navike odmalena.

Instagram screenshot / wwwmarijamikiccom
Marija Mikić i Jovan Pantić

- Planiram da deca idu u državni vrtić, kao i državnu osnovnu školu. Oni se tu socijaliziju. Ja želim da moja deca budu dobri ljudi pre svega, da znaju da se lepo ponašaju, dele, da ne budu sebični - ispričala je Marija.

Osim toga Marija Mikić i njen suprug odlučili su da naprave glamuroznu svadbu, koju su već jednom otkazali. Na venčanju je, osim porodice, prijatelja i kolega, pozvana i porodica Đoković.

Za mladin stajling na svadbi će biti zadružena Saška Đoković, supruga Đorđa Đokovića.

- Najbitnije mi je da mi bude udobno u venčanici i da se lepo provedem pre svega. Na dan venčanja će babica iz Višegradske čuvati našu decu. Zvala sam na svadbu i neke koleginice sa estrade. Imam jako drage koleginice koje sam pozvala, ne znam ko će moći da dođe jer je svadba usred leta, za vreme nastupa i letnje sezone - rekla je Marija za "Informer".

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija Mikić i Jovan Pantić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike