"Mama ti je sve platila, prodala si se": Nikolija već deceniju sluša najgnusnije komentare o sebi, sad je stvari postavila na svoje mesto!

21.06.2023

23:40

0

Pevačica je imala potrebu da kaže sve što joj stoji na duši

"Mama ti je sve platila, prodala si se": Nikolija već deceniju sluša najgnusnije komentare o sebi, sad je stvari postavila na svoje mesto!
Nikolija Jovanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nikolija Jovanović je već deceniju na domaćoj estradi, a toliko dugo se i sreće sa negativnim komentarima. Bilo da je u pitanju njena karijera ili privatan život, uvek su imali nešto da joj zamere. Zbog toga je sada ona "uzvratila" svima koji su je pljuvali, ali na svoj način.

Pevačica je, naime, na svom nalogu na Tviteru, pobrojala sve kritike koje je dobijala tokom godina, pa poentirala u svom stilu.

ATAImages/ A.A.
Nikolija Jovanović

- Donela sam vam novi zvuk pre 10 godina, bila jedini ženski artist ovog žanra u muškom svetu, to mi je tad "Mama platila", OK. Ređala sam hitove svake godine: "Prodala se, prešla u folk, fuj"! OK - započela je Nikolija, pa se osvrnula na kritike koje je dobijala zbog ljubavi sa Reljom Popovićem:

- Zaljubila sam se u čoveka sa kojim sam već devet godina: "Rasturila grupu, ku*vetina, treba je ubiti". OK. Celu svoju karijeru sve sama plaćam, nisam ničiji projekat, živim od svoje muzike - uradim pesme za svoju dušu: "Ovo je užas, vrati se na staro". OK.

Nikoliji su često prebacivali to što ne prikazuje javno svoju decu, ali i da nikada neće biti kao majka.

ATA Images/Antonio Ahel
Relja Popović i Nikolija Jovanović

- "Ne slika decu, šta glumi?", "Ugoj se, vidi na šta ličiš", "Nikad nećeš biti kao mama". OKEJ! Nikada vam nisam svima bila po meri, sa uvredama sam naučila da živim "jer je to deo javnog posla". Na mržnju nikada neću odgovoriti mržnjom.

- Nikada neću mahati parama koje sam zaradila, nikada neću probati da se dopadnem vama koji mi servirate mržnju već više od deceniju. Vi ste Tviter komentar, a moj život su moja porodica, ljubav koja me okružuje, kao muzika koju radim.

ATAImages/ A.H.
Nikolija Jovanović

Na kraju, Nikolija je imala samo jedno da poruči:

- Želim vam svima da budete "neuspešni" kao ja i bićete srećni u životu, verujte mi. Puno ljubavi, Niki - zaključila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike