Odbačena krivična prijava protiv Severine za napad na sestru Marijanu: Istragom utvrđeno da nije kriva

20.06.2023

15:32

0

Pevačica je nedavno saznala lepe vesti

Odbačena krivična prijava protiv Severine za napad na sestru Marijanu: Istragom utvrđeno da nije kriva
Severina Vučković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Severina Vučković oslobođena je krivične prijave za navodni napad na njenu sestru Marijanu Vučković, koji se dogodio u avgustu prošle godine.

Vest da je krivična prijava odbačena potvrdila je Severinina advokatica Jasminka Biloš, piše "Večernji list".

- Severina Vučković je od Opštinskog državnog suda u Splitu dobila obaveštenje da je 5. juna 2023. godine odbačena krivična prijava protiv nje, koju je podnela njena sestra Marijana Popović u avgustu 2022. godine - poručila je advokatica Biloš čije saopštenje prenosimo u nastavku.

ATAImages/ Antonio Ahel
Severina Vučković

"Krivična prijava protiv Severine Vučković radi telesne povrede čl. 117.st.2. KZ-a odbačena je Rešenjem Opštinskog državnog suda od 5. juna 2023. godine. Kir-DO- 784/2022" jer nakon dovršetka istrage nije utvrđena osnovana sumnja da bi Severina Vučković počinila prijavljeno krivično delo", navodi se u saopštenju advokatice.

Podsetimo, zagrebačka policija je krajem avgusta prošle godine uhapsila Severinu Vučković, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njenim privođenjem, a povod je bila prepirka u splitskom domu majke poznate pevačice.

Prema izjavi sestre Marijane koju je dala splitskoj policiji, pevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom oko jedan sat posle ponoći, kada se iz stana orila buka. Njih dve su se navodno, prema priči sestre Marijane, žestoko rvale i šamarale, nakon čega je pevačica otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu.

Printscreen: Instagram/severina
Severina Vučković

Prema drugoj verziji priče, Severinina sestra Marijana lažno je prijavila pevačicu za nanošenje telesnih povreda. Naime, ona je po toj verziji došla u stan u kojem žive Severinina mama i strina i tamo zatekla pevačicu koju je napala i nanela joj povrede.

Severina je otišla, a Marijana je počela da lupa na vrata stanarima, da zapomaže i baca se po stepenicama, kako bi se samoopovredila.

Nakon privođenja, izjavu je dala Severinina i Marijanina majka Ana Vučković.

- Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi put da prijavljuje sestru! - kazala je tada majka pevačice za Večernji list.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike