Pretučena sestra Paule Hublin! Pevačica objavila stravične fotografije i otkrila šta se dogodilo: Klošar joj je pretio da će je ubiti

20.06.2023

08:20

0

Kako je navela, navodno je čak i pretio da nikome ne sme da kaže šta se dogodilo

Pretučena sestra Paule Hublin! Pevačica objavila stravične fotografije i otkrila šta se dogodilo: Klošar joj je pretio da će je ubiti
Paula Hublin - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Paula Hublin, pevačica i nekadašnja rijaliti učesnica, podelila je na svom nalogu na Instagramu stravične fotografije njene rođene sestre. Naime, Hublinova tvrdi da je njenu sestru navodno pretukao dečko, nanevši joj teške povrede.

- Sinoć je ovaj mali klošar moju rođenu sestru davio, tukao, zabio joj ključ u usta, pretio da će je ubiti. I uz sve to rekao da, ako ikome kaže, da će joj uništiti život i da ona ne zna ko je on i da ne zna koje ljude on zna. Evo, gospodine, izvolite! Slobodno, otvorila sam put pa da vidimo. Fuj! Stop nasilju nad ženama - objavila je Paula.

Ona je zatim, u narednoj objavi, otkrila još detalja.

- Da ne komentarišem udarac u predelu vrata od kojeg joj se isti ukočio. A normalna reakcija samoodbrane moje sestre, koja nema ni 50 kilograma, koju isti gospodin provlači kroz priču kao njen napad i agresiju i koristi kao opravdanje, je gnusno. Manipulatori i nasilnici će na sve načine pokušati da skinu ljagu sa sebe i prebacivati loptu i pokušati da se predstave kao žrtve. Čuj, zaključala je stan? I to je opravdanje? Umesto da podigneš glavu i sakriješ se u mišju rupu od sramote. Kukavice i slabići, a ne muškarci. Kada si mogao da tučeš ženu kao "muškarac", onda i preuzmi krivicu kao "muškarac" - napisala je Hublinova i dodala:

ATAImages/ Antonio Ahel
Paula Hublin

- I upravo zbog ovakvih stvari žrtve nasilja, uključujući moju sestru, ćute i plaše se i na kraju pronalaze krivce u sebi - istakla je Paula Hublin.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike