Rijana je strogo protiv aplikacija za upoznavanje: To nije za mene!

16.09.2020

13:14 >> 20:22

0

Iako je svesna činjenice da se danas velike ljubavi rađaju upravo na internetu, Rijana je strogo protiv traženja ljubavi na takav način.

Rijana je strogo protiv aplikacija za upoznavanje: To nije za mene!
Copyright Profimedia

Iako je ,,singl” od početka ove godine, pošto je raskinula sa Hasanom Džamilom, Rijana je strogo protiv aplikacija za upoznavanje i na internetu ne traži novu ljubav, prenose strani mediji. Kako je objasnila, u pitanju nije nikakvo loše iskustvo, koliko samo osećanje da – to nije za nju.

– Ne mislim da su aplikacije za upoznavanje za mene, ali ljudi koji ih koriste su hrabri i znam da tako započinju mnoge sjajne veze ovih dana – prokomentarisala je pevačica, koja svakako priželjkuje nekoga s kim bi mogla da ,,gradi život”.

Ona, takođe, veruje da niko ne može biti srećan u vezi ukoliko, pre svega, nije srećan sam sa sobom.

– Ali, jednom kada to dostignete, onda želite da budete sa čovekom koji vas podržava i želi da gradi snove i postiže ciljeve sa vama.

Foto: Profimedia

Govoreći na ovu temu, Rijana se dotakla i zlostavljača na internetu, pa je pozvala na strože zakone protiv njih, iako lično nikada nije doživela nešto tako.

– To što se kriju iza ekrana ne daje im pravo da zlostavljaju nekoga, da se ponašaju rasistički ili rade bilo šta što uznemirava ljude – rekla je pevačica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: New!

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike