Koliko nosite na ruci ako ste Bezosova verenica? Hit detalj s raskošnog putovanja para po jugu Francuske jahtom od 500 miliona dolara (FOTO)

19.06.2023

10:40

0

Posle nešto više od četiri godine zajedno, nedavno su rešili da svoju vezu „podignu na viši nivo"

Koliko nosite na ruci ako ste Bezosova verenica? Hit detalj s raskošnog putovanja para po jugu Francuske jahtom od 500 miliona dolara (FOTO)
Loren Sančez i Džef Bezos - Copyright Profimedia

Proslavljena voditeljka, a sada filantrop, Loren Sančez, prošetala je masivni verenički prsten po jugu Francuske, gde trenutno uživa sa Džefom Bezosom na odmoru. Osnivač „Amazona" odveo ju je jahtom vrednom 500 miliona dolara u raskošan obilazak, međutim javnost je - samo u prsten gledala.

Kako i ne bi, kada sija za sve pare - procenjeno je da je ovaj „kamen" Bezosa koštao 2.5 miliona dolara, piše „Page Six", a otkako je pristala da se uda za njega, ona ga, naravno, ne skida sa svoje ruke.

Verenički prsten Loren Sančez, Profimedia
 

Loren i Džef su, podsećanja radi, prvi put kao par istupili u javnost 2019. godine. Detalje veze čuvali su u strogoj tajnosti, ali to ih nije sprečilo da zajedno odlaze na razne događaje i tamo budu fotografisani.

Čak i otkako su vereni, nastavili su „svoju politiku". Malo je onih koji su upoznati u dalje planove, vezane za svadbu.

Prethodno, Bezos je 25 godina bio u braku s Mekenzi Skot, sa kojom je dobio četvoro dece. Loren se 2019. razvela, a krune njenih prethodnih ljubavi su - troje dece koje ima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike