Džef Bezos verio devojku! Milijarder odlepio za zgodnom novinarkom, a evo gde su viđeni (FOTO)

22.05.2023

22:28

0

Oboje su prethodno imali jedan brak

Džef Bezos verio devojku! Milijarder odlepio za zgodnom novinarkom, a evo gde su viđeni (FOTO)
Loren Sančez i Džef Bezos - Copyright Profimedia

Osnivač "Amazona" i treći najbogatiji čovek na svetu, Džef Bezos verio je seksepilnu novinarku Loren Sančez (53) s kojom je već četiri godine u ljubavi, bruje svetski mediji.

Lepe vesti o milijarderu i njegovoj novoj životnoj etapi stigle su u trenutku dok se par odmara na jugu Francuske. Tokom vikenda, Bezos i lepa crnka uslikani su kako uživaju u provodu, a prisustvovali su i premijeri filma "Ubice cvetnog meseca" na Filmskom festivalu u Kanu, prenosi "People".

Par je plovio na milijarderovoj jahti, imena "Koru", vrednoj 500 miliona dolara. Na istom plovilu nalazi se drvena skulptura napravljena upravo po izgledu Sančezove.

Slavni par je svoju vezu izneo u javnost u januaru 2019. godine, nakon što je Bezos nakon 25 godina braka objavio da se razvodi od Mekenzi Skot, sa kojom ima četvoro dece. U to vreme, bivša voditeljka "Good Day LA" se, takođe, razvodila od svog supruga, Patrika Vajtsela.

Sančez ima dvoje dece, kao i sina iz prethodne veze sa bivšom NFL zvezdom Tonijem Gonzalesom.

Tokom godina, Bezos i Sančez su nastavili da rastu zajedno kao par, a dvojac je odlazio na porodične odmore, zalažući se za klimatske promene.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike