Dok Goran „OK bend" taksira, ćerke mu se provode po klubovima u kojima je nekad pevao: Sve znam - i gde su i šta rade!

02.03.2022

08:15

1

On je taj koji i razvozi kolima sedamnaestogodišnje bliznakinje s mesta na mesto, a kako zna gazde istih - uvek je u toku

Dok Goran „OK bend" taksira, ćerke mu se provode po klubovima u kojima je nekad pevao: Sve znam - i gde su i šta rade!
ok_band_10082017_002 - Copyright ATAImages/M. M.

Frontmen „OK benda", Goran Gluhaković, gotovo sve svoje vreme danas provodi taksirajući. Sa druge strane, njegove sedamnaestogodišnje bliznakinja su već počele da izlaze, pa je poznati tata - upravo taj koji ih autom odvozi i dovozi iz klubova u kojima je on nekada pevao. 

Pevač objašnjava kako je uvek u toku, čak i kada nije sa bliznakinjama - jer poznaje gazde mesta koja im se dopadaju za provod. 

Goran Gluhaković ATAImages/Antonio Ahel
 

Nisam strog, ali...

- Nekad sam pevao po klubovima i splavovima, a sad taksiram, razvozim ćerke po tim istim mestima za izlaske. Sreća u čitavoj priči je što poznajem gazde, pa sam uvek u toku gde su i šta rade. Nisam mnogo strog, ali čudna su vremena - rekao je Goran u „Premijeri", pa se zatim osvrnuo na protekli period, tokom kog je izgubio neke drage ljude, koji su preminuli usled posledica korone. 

- Nisam bio uplašen do trenutka kada sam počeo da gubim drage ljude oko sebe. Doživeo sam nekoliko ozbiljnih tragedija - priznao je on, pa progovorio i o krizi na estradi.

Nadam se da je sve to iza nas

- Bio je težak period, nadam se da je iza nas. Vrlo je nezgodno, pogotovo za instrumentaliste i ostale članove benda. Ja imam neke varijante pored muzike, ne živim samo od muzike, inače bi to bio veliki problem. Imam dosta toga spremnog što se tiče pesama... Moja deca slušaju neku potpuno drugu muziku, ali uspem da im nekako proturim nešto svoje, da čujem mišljenje - kaže Gluhaković.

Goran Gluhaković ATAImages/M. M.
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike