Anđela Jovanović na svadbi vikala iz petnih žila, a tokom samog venčanja doživela peh (FOTO/VIDEO)

18.06.2023

13:20

0

Gosti su bili oduševljeni njenom energijom i raspoloženjem

Anđela Jovanović na svadbi vikala iz petnih žila, a tokom samog venčanja doživela peh (FOTO/VIDEO)
Anđela Jovanović i Mihail Dudaš - Copyright Instagram printscreen/vladimircmiljanovic

Glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš juče su se venčali, a na velikom salašu u Krčedinu upriličili su nesvakidašnju svadbenu ceremoniju kao iz bajke.

Mladenci su bili veseli, a sve vreme su bili zaduženi i za dobro raspoloženje zvanica, budući da su zračili pozitivnom energijom.

Naime, Anđela i Mihail se u krugu najbližih jedno drugom izgovorili sudbonosno "da", cele noći nisu prestajali da igraju, pa je lepa glumica u jednom momentu odigrala i trbušni ples, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavlku teksta.

Mladino razdragano ponašanje privuklo je veliku pažnju, a gotovo svi gosti su snimali svaki njen korak i postavljali to na mreže. Onaj koji je privukao posebnu pažnju, jeste snimak na kom mlada doziva svog muža.

- Mužuuu! Gde mi je muž, zovite ga - vikala je Anđela, dok su se gosti smejali. Kako je sve izgledalo pogledajte u videu koji sledi.

Peh je imala tik pred izgovaranje sudbonosnog "da", a trenutak nepažnje nije je omeo tokom prelepe ceremonije na kojoj su bili okruženi zelenilom sa svih strana.

Instagram printscreen/vladimircmiljanovic
 

Mladin otac, čuveni glumac Dragan Gagi Jovanović na ćerkinu ceremoniju stigao je u velikom stilu, odnosno u crnom džipu, a sreću u dobro raspoloženje nije krio. Ipak, dok je ćerku vodio pred oltar oči su mu bile pune suza.

Mladenci su potom izgovorili sudbonosno "da", a među zvanicama našli su se i popularni glumci Petar Benčina, koji je došao u pratnji svoje supruge Tamare Dragičević, zatim Anđelka Prpić koja se nedavno porodila i koja je došla sa svojom novim partnerom, zatim Vesna Trivalić, Boda Ninković, Vesna Stanojević, Anja Mandić i Vaja Dujović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike