Ovako Anđelka Prpić provodi dane posle porođaja: Marko slavio rođenje ćerke, a evo ko im se uselio u stan zbog pomoći oko bebe!

30.05.2023

16:21

0

Komšije sve otkrile

Ovako Anđelka Prpić provodi dane posle porođaja: Marko slavio rođenje ćerke, a evo ko im se uselio u stan zbog pomoći oko bebe!
Anđelka Prpić - Copyright 24sedam/ Katarina Mihajlović

Juče je odjeknula vest o porođaju Anđelke Prpić, koja je na svet donela drugo dete, koje je dobila sa svojim izabranikom Markom Ž, nekadašnjim venčanim kumom i najboljim prijateljem njenog bivšeg muža Daria Prpića, sa kojim ima sina.

Anđelka i Marko su ćerku nazvali Čarna, baš kako se i glumica zvala u zapaženoj ulozi koju je tumačila u seriji "Žene sa Dedinja" na početku karijere.

Spekuliše se da se Anđelka porodila još pre desetak dana, samo se o tome nije oglašavala u javnosti. Sada se jedna medijska ekipa uputila u kraj gde glumica živi sa porodicom, a komšije su otkrile kako provodi dane posle porođaja.

Instagram printscreen/andjelkap
Anđelka Prpić

Radnica u ubližnjem diskontu je otkila da viđa glumicu i njenog novog izabranika, pa priznala da je Marko baš kod nje kupovao piće za proslavu povodom rođenja ćerke.

- Jao, viđam ih, predivni su. Ona se porodila nedavno. Pa baš prošle nedelje je njen Marko ovde kupovao piće za proslavu. Slavili su, bilo je društvo. U poslednjih par dana ih nisam videla, ni nju ni njega. Anđelku sam poslednji put srela pre porođaja. Mila je i lepa, a Marka sam do pre dva, tri dana viđala sa njenim sinom - kaže radnica iz obližnje radnje.

Komšinica iz obližnje zgrade otkrila je ko je glumici pritrčao u pomoć oko bebe i sina Jakše.

- Koliko znam stigla je njena sestra koja čuva Anđelkinog sina, vodi ga u školu i na ostale aktivnosti koje on ima. Anđelku nisam srela nijednom otkako se porodila, ali ni Marka, samo vidim dete i njenu sestru. Svi su dobri, kulturni. Sećam se kada je počelo to o njoj da se piše delovalo je kad je sretnem kao da joj je malo neprijatno. Mi je ne osuđujemo, niti bilo koga to u komšiluku zanima. Ona je jedna fina javna ličnost, kulturna, sin takođe, a Marko joj je mnogo lep - rekla je starija komšinica iz zgrade, prenosi Kurir.

Marija Mladjen/ATAImages
Marko Ž. i Anđelka Prpić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike