Udaje se ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujić! Anđela i Mihailo prave svadbu u tajnosti

12.05.2023

11:34

0

Pozvaće najuži krug ljudi

Udaje se ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujić! Anđela i Mihailo prave svadbu u tajnosti
Anđela Jovanović i Mihail Dudaš - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Glumica Anđela Jovanović i njen partner, atletičar Mihail Dudaš, zakazali su venčanje.

Par je odlučio da u junu napravi gala slavlje povodom stupanja u brak, a kako sve drže u strogoj tajnosti, ćerka Dragana Jovanovića i Branke Pujić samo je kratko potvrdila lepe vesti.

Kako otpočetka veze lepo funkcionišu, a i Mihail se lepo slaže sa Anđelinim roditeljima, poznatim glumcima, shvatili su da više nemaju šta da čekaju.

Ova vest veoma je obradovala glumački bračni par, ali je Gagi kao i mnogi očevi ćerki jedinica, emotivno primio vest o udaji ćerke.

- Tačno je da se udajem, ali sam tužna što je to neko meni blizak otkrio jer sam želela da to sačuvam od očiju javnosti. Hvala na lepim željama, ali o privatnom životu ne želim da pričam - rekla je Anđela u kratkoj izjavi.

Kako je istakao izvor blizak paru, već je sve spremno za slavlje, koje će se održati sredinom juna.

- Srećni su, jer će konačno svoju vezu ozvaničiti i pred zakonom i pred bogom. Sve detalje drže u strogoj tajnosti od javnosti i žele da tako i ostane. Svečani ručak zakazan polovinu juna. Branka pomaže Anđeli oko same organizacije. Svakako su Anđela i Mihail dogovorili restoran i dekoraciju, kao i muziku što je najvažnije. Ostalo su sitnice. Branka je poznata kao neko ko voli da preuzme organizaciju na sebe, te je to bilo tako i ovog puta. Sa Anđelom bira i venčanicu koju će glumica poneti na svadbenoj proslavi - otkriva izvor i objašnjava kako je glumac primio ovu informaciju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragan Gagi Jovanović i Branka Pujić

 

- Branka i Gagi su otpočetka zavoleli zeta i oduvek su priželjkivali da se ta veza kruniše brakom. Ipak, Gagi i Anđela imaju posebnu povezanost, naročito što je ona jedinica pa je on emotivno primio vest da će je odvesti pred oltar - zaključuje sagovornik i dodaje da su pozivnice na adrese gostiju uveliko stigle.

- Iako se Anđela i Mihail druže sa velikim brojem ljudi, te imaju dosta rodbine i kolega, na svadbu će biti pozvan najuži krug ljudi. Bez obzira na to, svadbena ceremonija će biti brojna.

Podsetimo, glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš u emotivnoj su vezi nešto manje od tri godine, koliko i žive zajedno. Zvezda “Nečiste krvi” i osvajač brojnih medalja svoj svet emocija, uzajamne podrške i poverenja, na kojem zasnivaju odnos, počeli su da grade u Londonu, gde su oboje završili master studije, a zatim su to nastavili da čine u Beogradu.

- Mihail me je pozvao na kafu u Londonu, ali nije on pomerio to viđanje na ranije nego ja. Rekla sam mu: “Ako ćeš da čekaš do Londona, onda nećemo ni da pijemo kafu. Tako smo se našli ranije - istakla je Anđela jednom prilikom, na šta se nadovezao i Mihail.

- Znamo se dosta dugo, a zvanično smo se upoznali pre nekoliko godina. Pretprošle godine bio sam gost u jednoj emisiji u kojoj je Anđela gostovala dan pre mene. Nedugo nakon toga želeo sam da vidim kako je prošla emisija, vratio sam onu sa Anđelom i, odgledavši je do kraja, shvatio koliko je šarmantna, lepa, pametna, simpatična. Odlučio sam da joj pošaljem poruku, pitam kako je, šta radi. Tako je počelo naše dopisivanje. Kada smo se videli, na prvu loptu smo se skapirali  i započeli nešto što traje - istakao je atletičar za “Gloriju”.

Instagram screenshot / _blejzmodesti
Anđela Jovanović i Mihail Dudaš

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike