Tenzija u "Magazinu In"! Sanja Marinković ponovo isprozivala gošću iz rijalitija: Sve je to lepo, ali diši malo dok pričaš

18.06.2023

11:25

0

Zatekla je svojom "pameću"

Tenzija u "Magazinu In"! Sanja Marinković ponovo isprozivala gošću iz rijalitija: Sve je to lepo, ali diši malo dok pričaš
Sanja Grujić i Sanja Marinković - Copyright Printscreen Youtube/RTV Pink

Bivša zadrugarka Sanja Grujić svojim izjavama i doskočicama u protekle dve sozone rijalitija "Zadruga" često je umela da nasmeje milionski auditorijum, a sada je u emisiji "Magazin In" izjavom o samopouznadnju privukla veliku pažnju, kako prisutnih u studiju, tako i gledalaca.

Zbog njene izjave reagovala je i voditeljka Sanja Marinković, zbog čega je ponovo došlo do neprijatne situacije između nje i gošći iz rijalitija.

- Za mene je samopouzdanje kao neka tvrđava koja se gradi kamen po kamen, ali se isto tako i poruši lako, kao neka kula od karata. Na samopouzdanju mora da se radi od malih nogu, nećemo se baviti samo nekim površnim stvarima i popularnim, već ćemo se bazirati na pravim merama vrednosti, razvijanje intelekta, duhovno razvijanje... Treba raditi na sebi i duševnom miru, jer kada si zadovoljan sobom, zračićeš - govorila je Grujićeva bez daha.

- Jao, Sanja! - viknula je voditeljka Sanja Marinković.

- Ovo je naučila - dobacila je Alka Vuica.

- Čekaj, Mikice, je l' ovo njoj bilo svojstveno i u Zadruzi? - pitala je voditeljka Mikicu Bojanića koji je živeo sa njom na imanju u Šimanovcima.

- Jeste, jeste, nju je jako lepo slušati, nego se bila zaljubila pa je malo manje pričala - izjavio je pevač.

Printscreen Youtube/RTV Pink
Sanja Marinković

Grujićeva je potom zauzela stav i odbranila se.

- Nisam naučila, ja ovo stvarno mislim. Dopada mi se ova tema, bila sam dve godine u "Zadruzi"... U poslednje vreme mi je bilo poljuljano samopouzdanje pa nisam toliko govorila, ali sada sam u prirodnom okruženju i vratilo mi se. Meni je zadovoljstvo što sam sa ovim damama u emisiji sa kojima sam odrastala. Loša i nezdrava sredina utiče na loše samopouzdanje koliko god da smo nesvesni toga, a sada sam u prijatnom okruženju i odmah sam drugačija - izjavila je Sanja.

- Sanja, sve je to lepo, ali diši malo dok pričaš, opušteno, pametna si devojka, tako da - polako - prekinula je voditeljka bivšu rijaliti učesnicu.

Printscreen Youtube/RTV Pink
Alka Vuica i Sanja Grujić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike